Autoverhuur
Nancy
Inklappen
Frankrijk // Nancy
Gegevens wijzigen

Auto huren Nancy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Nancy Treinstation
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Vr.08:00 - 12:00
   14:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Nancy Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Vr.08:00 - 12:00
   14:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in Nancy: voordelig rijden

Ontdek de schitterende historische stad van Nancy met onze goedkope autoverhuur. Sixt autoverhuur Nancy is centraal gelegen in deze Noord-Franse stad en biedt u de gelegenheid de stad en de landelijke omgeving te verkennen. Dit uiteraard met de service en het gemak dat u van onze autoverhuur gewend bent. Ook in Nancy beschikt onze vestiging over een ruim assortiment van huurauto's die geen van alle ouder dan een half jaar zijn. Ook hier zijn de gebruikelijke extra opties beschikbaar, zoals een kinderzitje, een all-risk verzekering of een navigatiesysteem. Ook een eventuele extra bestuurder verzekert u bij ons voordelig mee.

Het gemak van een auto huren in Nancy

Al onze dienstverlening is gericht op het gemak van onze klant. Wie op vakantie gaat, wil zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de administratieve rompslomp van een auto huren. Daarom zetten wij de auto vast klaar als u deze van tevoren reserveert. Zo kunt u direct na aankomst wegrijden. Het reserveren zelf kunt u doen op de manier die u prettig vindt. Telefonisch, online of via de app, het is allemaal snel en makkelijk geregeld. Elke dag van de week voeren de medewerkers van de autoverhuur in Nancy een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo bent u bij Sixt verzekerd van de laagste prijs en kunt u onbezorgd genieten.

Historie en cultuur in Nancy

Het 18e-eeuwse Place Stanislas is een van de mooiste plekken van de stad. Gelegen net buiten de middeleeuwse stadsmuren, vormt het plein tegenwoordig één geheel met de Place de la Carrière en de Place d'Alliance. Tezamen staan deze pleinen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek de rijke historie van deze gezellige en mooie stad in een huurauto van Sixt. De historie is ook buiten de stadsgrenzen ruimschoots aanwezig. De sporen van de Eerste Wereldoorlog zijn overal te vinden. Begraafplaatsen, slagvelden en musea bieden geïnteresseerden een fascinerende kijk in het verleden. Het beladen verleden van de grond maakt de natuur overigens niet minder mooi. Een auto huren biedt u alle gelegenheid dit zelf te ontdekken.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice