Montrouge

Auto huren Montrouge – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken de Franse gemeente Montrouge met een huurauto van Sixt

U bent op vakantie in de Franse gemeente Montrouge in het departement Hauts-de-Seine in de buurt van Parijs en u kijkt er naar uit om de stad en zijn bezienswaardigheden te bezoeken. Bij Sixt autoverhuur in Montrouge-Cedex kunt u een auto huren in Montrouge-Cedex om tijdens uw vakantie er op uit te gaan. Reist u met het vliegtuig? Dan kunt u de huurauto zeven dagen per week ophalen op de luchthavens van Parijs, Charles de De Gaulle CDG of Parijs-Orly ORY. Ook op een aantal treinstations van Parijs kunt u de hele week een auto ophalen en inleveren.

 

Bekijk meer Bekijk minder
Makkelijk en snel een auto huren in Montrouge

Makkelijk en snel een auto huren in Montrouge

Bij onze autoverhuur in Montrouge staan we bekend als goedkope autoverhuur. Dit komt omdat we een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toepassen. Om een auto te huren kunt u onze app downloaden voor op uw mobiele telefoon of naar onze website surfen. U kunt ook een bezoek brengen aan een van onze autoverhuur vestigingen of aan een reisbureau. Een auto huren in Montrouge-Cedex kan ook telefonisch door te bellen naar 023 - 56 986 56.

 

De voordelen van onze service op een rij

De voordelen van onze service op een rij

Bij Sixt autoverhuur in Montrouge staan we voor kwaliteit, een goede service en betrouwbaarheid. U krijgt bij onze autoverhuur enkel auto's die maximaal een half jaar oud zijn. Bij de huurovereenkomst kunt u een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder toevoegen. Reist u met kleine kinderen? Dan kunnen wij de auto ook met een kinderzitje uitrusten. In Parijs wilt u liever niet verdwalen. Laat ons daarom een navigatiesysteem in uw auto plaatsen. Montrouge-Cedex bevindt zich iets ten zuiden van de Franse hoofdstad Parijs. Hier kunt u een bezoek brengen aan de bekende bezienswaardigheden, waaronder de Eiffeltoren, de Champs-Élysées en de Notre-Dame van Parijs. In de omgeving kunt u een uitstapje maken naar Disneyland Parijs. Vooral als u met kinderen op vakantie bent is dit pretpark een bezoek waard. Het prachtige Kasteel van Versailles ligt op iets meer dan een half uur rijden van Montrouge-Cedex.

 

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties