Autoverhuur
Metz
Inklappen
Frankrijk // Metz
Gegevens wijzigen

Auto huren Metz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Metz Treinstation
  12 rue Francois de Curel
  57000 Metz

  Ma. - Vr.07:30 - 12:30
   13:30 - 19:30
  Za.08:00 - 12:00
   14:00 - 16:00
  Op deze locatie huren

 • Metz Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  12 rue Francois de Curel
  57000 Metz

  Ma. - Vr.07:30 - 12:30
   13:30 - 19:30
  Za.08:00 - 12:00
   14:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren bij Sixt om door Metz en Lorraine te cruisen

Een stedentrip combineren met natuur is mogelijk als u een auto huurt bij Autoverhuur Sixt in de Franse stad Metz. Bij het treinstation, niet ver van het vliegveld van Metz, kunt u een bijna nieuwe huurauto bestellen. Het geeft u de gelegenheid om niet alleen het lieve stadje Metz te verkennen maar ook een kijkje te nemen in de directe omgeving.

Metz en Moezel in een stedentrip

Veel Nederlanders kennen de stad Metz omdat het op de Route de Soleil ligt, de weg van Nederland naar de warme Franse zuidkust. Toch blijkt Metz absoluut een bezoekje waard. Kathedraal Saint Stephens is een van de highlights van de Franse stad aan de Moezel. Een voorbeeld van de gotische stijl, maken met name de bijzondere glas-in-lood ramen deze kathedraal speciaal. De kerk Temple Neuf, gebouwd door de Duitsers, ligt aan de Moezel en biedt een pracht uitzicht over deze rivier. Het gebouw Centre Pompidou is moderner en futuristisch van opzet maar zeker een bezoek meer dan waard. Het centrum van Metz heeft kleine straatjes die de stad een knus uiterlijk geven. Het is goed toeven op de gezellige pleinen en terrasjes die u al wandelend tegen komt in Metz.Het achterland van Metz wordt gekenmerkt door de Moezel. Een autorit langs deze rivier leidt u door prachtige groene dalen, bosgebied, pittoreske dorpjes met Duitse uitstraling. Op uw weg vindt u monumenten zoals kastelen of abdijen. Met een auto huren in Metz kunt u genieten van al het moois dat de Lorraine te bieden heeft.

Sixt is een goedkope autoverhuur met bijna nieuwe auto's

Om Metz en de regio te verkennen is een auto huren een goed idee. U kunt vooraf een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Een Auto huren in Metz kan vooraf geregeld worden via internet, een reisbureau of telefonisch. De medewerkers van Autoverhuur Metz bieden een alles-in-een pakket: huurovereenkomst, all-riskverzekering, borg en navigatiesysteem maken ze in orde. Met de jonge auto's van Autoverhuur Metz, maximaal een halfjaar oud, bent u verzekerd van een veilige ontdekkingstocht door de Lorraine.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice