Auto huren in Merignac

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Merignac

*De prijzen zijn berekend op 31.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bordeaux Luchthaven, beginnend op 07.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Merignac

Goed onderweg vanaf Sixt Autoverhuur in Mérignac!

Goed onderweg vanaf Sixt Autoverhuur in Mérignac!

Wanneer u bij Sixt een huurauto afneemt bent u goed onderweg. Een auto huren in Merignac is een verstandig besluit als u kiest voor zorgeloos reisplezier in tijdelijk vervoer waarmee u snel en comfortabel uw bestemmingen kunt bereiken. En dan zijn daar nog de lage tarieven van onze goedkope autoverhuur. Dat wij echt de goedkoopste zijn maken wij u graag duidelijk met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Hiermee kunt u zich ervan overtuigen dat u op alle fronten de juiste beslissing neemt door bij Sixt een auto te huren in Merignac voor uw welverdiende vakantie of geslaagde zakelijke trip!
Een beste, en goedkoopste auto huren in Mérignac!

Een beste, en goedkoopste auto huren in Mérignac!

Bij onze autoverhuur in Mérignac zult u vanzelf merken waarom wij met meer dan 4000 vestigingen behoren tot de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Een dergelijke status kan alleen maar bereikt worden als service en dienstverlening van het hoogste niveau zijn. Bij Sixt autoverhuur zit u wat dat betreft helemaal goed. Wij kunnen u de beste auto's leveren tegen de laagste prijs, waarbij u de keuze heeft uit veel verschillende personenauto's, praktische stationwagens, extra luxe uitgeruste zakelijke auto's, SUV's, sportauto's en cabriolets. U kunt online een auto huren in Mérignac via onze website, of gebruikmaken van de handige mobiele app. U kunt ook een auto reserveren via uw reisbureau. En last but not least bent u natuurlijk ook van harte welkom op de autoverhuur vestiging zelf die u vindt op de luchthaven van Bordeaux aan de Rue René Cassin, 33700 Mérignac!
Uw reis wordt pas echt aangenaam door een auto te huren in Mérignac!

Uw reis wordt pas echt aangenaam door een auto te huren in Mérignac!

Vanaf onze autoverhuur in Mérignac kunt u uw reis pas echt op een aangename wijze voortzetten met een uitstekend onderhouden huurauto waarover u voor een door u te bepalen periode de beschikking krijgt. Omdat onze auto's nooit ouder zijn dan een halfjaar, rijdt u ook nog eens rond in een zeer representatief tijdelijk vervoermiddel. Zo kunt u op een gepaste wijze volgens uw eigen reisschema een bezoek afleggen aan het Château de Bourran, het schitterende oude centrum van Mérignac, of een verkoelende duik nemen in het zwembad van de stad!
Show more

Handige weetjes voor huren in Merignac

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Merignac?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Merignac dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Merignac.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Merignac?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Merignac. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 2511 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Merignac

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Merignac?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Merignac?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Merignac?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Merignac

Meer weergeven