Marne-la-Vallée

Auto huren Marne-la-Vallée – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met het huren van een auto in Marne-La-Vallee bij Sixt autoverhuur, kunt u alle hoogtepunten in deze moderne en modieuze voorstad van Parijs beleven. Wat te denken van een bezoek aan Disneyland, waar u kunt genieten van Mickey Mouse en Goofy, spannende achtbanen en sprookjesachtige kastelen. Met een huurauto bent u flexibel en rijdt u na een drukke dag zo weer naar uw hotel. Ook modeliefhebbers komen aan hun trekken in Marne-La-Vallee, met drie grote winkelcentra en vele winkelstraten. Met een gehuurde auto bij onze autoverhuur in Marne-La-Vallee bent u altijd mobiel en reist u snel en comfortabel naar attracties als het universiteitsgebouw en het Sealife Centre, waar kinderen zich zullen vermaken bij de grote aquaria. 

ALLE SIXT LOCATIES

Flexibel en altijd mobiel met een auto huren in Marne-La-Vallee

Dankzij onze twee autoverhuurlocaties in Marne-La-Vallee bent u nooit afhankelijk van de laatste bus of trein. U kunt overal zoveel tijd doorbrengen als u wilt, uw persoonlijk uitgezochte auto is geduldig. Onze verhuurbalies zijn alle dagen open en bevinden zich bij het treinstation Marne-La-Vallee Chessy CS en bij Disneyland Parijs. Er is een grote verscheidenheid aan stadsauto's, stationwagens, SUV's, cabrio's, sportauto's en busjes. Of u nu alleen reist of met uw gezin of vriendengroep komt, u vindt altijd een BMW, Opel, Ford, Mercedes, Fiat, VW, Peugeot, Mini, Citroën of zelfs Jaguar naar keuze. U krijgt er 500 vrije kilometers bij. Uw flexibiliteit wordt nog groter als u gebruikmaakt van handige extra's als een extra bestuurder, navigatiesysteem en kinderzitje in de auto. Het maakt een auto huren compleet.

Bekijk meer Bekijk minder
Eenvoudig online of telefonisch een auto huren

Eenvoudig online of telefonisch een auto huren

Een auto huren kan snel en gemakkelijk online. Hetzij via onze website, dan wel via onze speciale app voor smartphones en tablets. Even bellen naar de boekingslijn kan ook: +31(0)23 56 986 56. U kunt op elk moment en vanaf elke plek een auto huren in Marne-La-Vallee. Het biedt u tevens de gelegenheid voor een online prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, om zodoende tot de meest goedkope autoverhuur te komen. Met een gehuurde auto legt u alle facetten van deze nieuwe stad ten oosten van Frankrijk bloot. U gaat na inlevering van uw auto (een 24-uurs service bij onze balies) met een vat vol herinneringen naar huis. De luchthaven Charles de Gaulle Airport (CDG) is op 17 kilometer afstand dichtbij.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties