Autoverhuur
Marcq en Baroeul
Inklappen
Frankrijk // Marcq en Baroeul
Gegevens wijzigen

Auto huren Marcq en Baroeul – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Marcq-en-Baroeul
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Vr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Marcq-en-Baroeul

  Sixt Autoverhuur
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Vr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Za.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Onbeperkt genieten van een auto huren in Marcq-En-Baroeul

Met een auto huren bij Sixt autoverhuur bent u vrij om Marcq-En-Baroeul en de naburige stad Lille te ontdekken. Onze autoverhuur in Marcq-En-Baroeul aan de 67 Avenue des Flanders heeft een groot aanbod aan huurauto's, waarmee u heerlijk ontspannen en comfortabel door de omgeving kunt toeren. In het rustige oord Marcq-En-Baroeul is een bezoek aan de populaire renbaan aan te raden, evenals de vlakbij gelegen Fondation Prouvostto met zijn achttiende-eeuwse kasteel en het kunstdorp Le Village des metiers d'art du Septentrion. Of rijdt in uw huurauto naar het Verzetsmuseum in Bondues. Met een auto huren in het Noord-Franse Marcq-En-Baroeul zijn de mogelijkheden eindeloos.

Uw favoriete merk huren bij Sixt autoverhuur in Marcq-En-Baroeul

Onze autoverhuur in Marcq-En-Baroeul heeft een brede waaier van automodellen. Niet alleen klassieke stadsauto's en ruimere stationwagens, maar ook sportieve cabrio's en sportwagens en gezinsvriendelijke SUV's. U rijdt vrijwel altijd in uw favoriete merk, met een ruime keuze aan modellen Peugeot, Fiat, VW, Opel, Ford, Citroën en Mercedes. Voor groepen kan er een busje worden gereserveerd. Met een huurauto bent u flexibel en voordelig uit, gezien onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. U rijdt voor een vaste prijs, inclusief 500 vrije kilometers, en heeft geen last van stijgende taxiprijzen of beperkte busdiensten. Ons autoverhuurstation is van maandag tot en met zaterdag geopend, maar u mag ook buiten de reguliere openingstijden uw gehuurde auto terugbezorgen.

Boek vooraf online of telefonisch uw huurauto en pak uw voordeel

Marcq-En-Baroeul ontleent als voorstad van Lille zijn naam aan de rivier de Marke. Met een auto huren in Marcq-En-Baroeul kunt u alle kanten op. Van de monumentale kerk Église Saint-Vincent naar het Palais des Beaux-Arts, een van de grootste kunstmusea van Frankrijk. Van de prachtige zandstranden tussen Calais en Koksijde tot het toeristisch paradijs ValJoly in het natuurpark l'Avesnois ten zuiden van Lille. Boek thuis al online (via de website of onze mobiele app) of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) voor een goedkope autoverhuur. Sommige auto's hebben al een navigatiesysteem. En anders is dit eenvoudig als optie - net als een kinderzitje en tweede bestuurder - bij te boeken. Uw gehuurde auto kan 24 uur per dag worden ingeleverd, waarna u via de 14 kilometer verderop gelegen luchthaven van Lille (LIL) weer huiswaarts kunt gaan.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice