Auto huren in Lucciana

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Lucciana

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Corsica Bastia Luchthaven, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Lucciana

Autoverhuur in Lucciana op Corsica

Autoverhuur in Lucciana op Corsica

Om een auto te huren in Lucciana kunt u terecht bij Sixt autoverhuur! Meteen op het nabijgelegen vliegveld Bastia-Poretta (BIA) staan onze vriendelijke medewerkers al voor u klaar. Onze balie, eenvoudig te herkennen aan de oranje kleur, vindt u in de aankomsthal in de buurt van de bagageband. Vanzelfsprekend kunt u de huurauto regelen na aankomst, maar voor nog meer gemak is het ook mogelijk de reservering van tevoren per telefoon of via onze website door te geven. Wij zorgen vervolgens dat uw auto gereed staat zodra u in Lucciana arriveert. Zo houdt u meer tijd over om aan uw vakantie op Corsica te besteden!
Een auto huren in Lucciana om Corsica te verkennen

Een auto huren in Lucciana om Corsica te verkennen

Lucciana is een gemeente in het noordwesten van Corsica, het grote Franse eiland in de Middellandse Zee. Door op het vliegveld een auto te huren, kunt u meteen doorrijden naar het zonovergoten zandstrand en de verfrissende Lagune van Biguglia. Om wat van de cultuur op te snuiven, zijn de oude Romeinse ruïnes van Mariana juist een aanrader. Iets uit de kust en aan de voet van de bergen vindt u tenslotte het eigenlijke dorpje Lucciana waar de gemeente naar vernoemd is. Dit dorpje stamt uit de middeleeuwen en is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes met de huurauto naar de bosrijke Corsicaanse binnenlanden.
Sixt autoverhuur in Lucciana, lage prijzen en een goede service

Sixt autoverhuur in Lucciana, lage prijzen en een goede service

Bij ons een auto huren is niet duur. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kwamen we onlangs namelijk nog als een van de goedkoopste verhuurders van Europa tevoorschijn. Ook op het gebied van service hoeft u zich geen zorgen te maken. Zo regelen we moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje en is onze huurovereenkomst eenvoudig te begrijpen. Verder zijn al onze auto's nieuw (maximaal 6 maanden oud) en worden ze voordat we u de sleutel meegeven goed schoongemaakt. Kortom, voor zowel goede service als goedkope autoverhuur kunt u bij Sixt terecht!
Show more

Handige weetjes voor huren in Lucciana

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Lucciana?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Lucciana dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Lucciana.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Lucciana?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Lucciana. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Lucciana

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Lucciana?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Lucciana?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Lucciana?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Lucciana

Meer weergeven

Site Navigation