Autoverhuur
Lucciana
Inklappen
Frankrijk // Lucciana
Gegevens wijzigen

Auto huren Lucciana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Corsica Bastia Luchthaven
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • Corsica Bastia Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Aéroport de Bastia Poretta
  20290 Lucciana

  Ma. - Zo.07:30 - 23:30
  Feestdag07:30 - 23:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Autoverhuur in Lucciana op Corsica

Om een auto te huren in Lucciana kunt u terecht bij Sixt autoverhuur! Meteen op het nabijgelegen vliegveld Bastia-Poretta (BIA) staan onze vriendelijke medewerkers al voor u klaar. Onze balie, eenvoudig te herkennen aan de oranje kleur, vindt u in de aankomsthal in de buurt van de bagageband. Vanzelfsprekend kunt u de huurauto regelen na aankomst, maar voor nog meer gemak is het ook mogelijk de reservering van tevoren per telefoon of via onze website door te geven. Wij zorgen vervolgens dat uw auto gereed staat zodra u in Lucciana arriveert. Zo houdt u meer tijd over om aan uw vakantie op Corsica te besteden!

Een auto huren in Lucciana om Corsica te verkennen

Lucciana is een gemeente in het noordwesten van Corsica, het grote Franse eiland in de Middellandse Zee. Door op het vliegveld een auto te huren, kunt u meteen doorrijden naar het zonovergoten zandstrand en de verfrissende Lagune van Biguglia. Om wat van de cultuur op te snuiven, zijn de oude Romeinse ruïnes van Mariana juist een aanrader. Iets uit de kust en aan de voet van de bergen vindt u tenslotte het eigenlijke dorpje Lucciana waar de gemeente naar vernoemd is. Dit dorpje stamt uit de middeleeuwen en is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes met de huurauto naar de bosrijke Corsicaanse binnenlanden.

Sixt autoverhuur in Lucciana, lage prijzen en een goede service

Bij ons een auto huren is niet duur. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kwamen we onlangs namelijk nog als een van de goedkoopste verhuurders van Europa tevoorschijn. Ook op het gebied van service hoeft u zich geen zorgen te maken. Zo regelen we moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje en is onze huurovereenkomst eenvoudig te begrijpen. Verder zijn al onze auto's nieuw (maximaal 6 maanden oud) en worden ze voordat we u de sleutel meegeven goed schoongemaakt. Kortom, voor zowel goede service als goedkope autoverhuur kunt u bij Sixt terecht!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice