Lille

Auto huren in Lille

Heel relaxed op pad door een auto te huren in Lille. Het is de gezellige stad vlakbij de Belgische grens die je makkelijk met de auto kunt verkennen. Rond Lille heeft SIXT verschillende vestigingen op handige locaties zoals de luchthaven Lille Lesquin en Lille Treinstation Europe. Bij SIXT Lille huur je al heel voordelig een luxe auto. Premium topmerken zijn toegankelijk voor iedereen. Huur een handige sedan van Volkswagen of BMW, kies een automaat of volledig elektrisch voertuig. Of ga voor een luxe stationwagen zodat je lekker ruim en comfortabel op reis kan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Lille

Bij SIXT in Lille kun je terecht voor een uitgebreid aanbod luxe voertuigen voor een heel betaalbare prijs. Van sedan tot SUV of bestelbus: we hebben de nieuwste auto's voor je klaar staan. Een auto huren in Lille is niet ingewikkeld. Voor extra gemak boek je handige extra's, zoals huurbescherming met dekking tegen diefstal en schade. Dat rijdt wel zo ontspannen. Of boek ritten naar het buitenland, zodat je in de grensregio vrij bent om te reizen waar jij naartoe wilt. Je kunt in Lille al een auto huren voor een dag, maar ook voor een weekendhuur of weekhuur kun je bij SIXT terecht.

Handige tips bij bezoek aan Lille

Wat te doen in Lille

Lille wordt wel 'Het Parijs van het Noorden' genoemd. Het oude centrum en belangrijke bezienswaardigheden zoals de Citadel maken van Lille een echte mondaine stad. OOk in de omgeving is veel te ontdekken. Rij beens een dagje naar Roubaix naar het Muséé la Piscine, het museum voor kunst en industrie. Of breng een bezoek brengen aan het stadion van voetbalclub Lille OSC, ten zuidoosten van de stad.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties