Autoverhuur
Levallois-Perret
Inklappen
Frankrijk // Levallois-Perret
Gegevens wijzigen

Auto huren Levallois-Perret – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Do.08:00 - 18:30
  Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Autoverhuur
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Do.08:00 - 18:30
  Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

De autoverhuur van Sixt maakt een bezoek aan Levallois-Perret onvergetelijk

Levallois-Perret is een gemeente in het Franse departement Haute-de-Seine waar voor jong en oud volop mogelijkheden zijn. Het is er goed toeven tussen de weidse landschappen, maar om overal gebruik van te kunnen maken is een auto noodzakelijk. Een huurauto zorgt ervoor dat u overal kunt komen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer. Dankzij onze service kunt u 24 uur per dag uw huurauto weer inleveren en betaalt u op het moment dat het u uitkomt.

Service en gemak

Voor een auto huren in Levallois-Perret wilt u natuurlijk optimaal bediend worden. Dat kan, door Sixt autoverhuur dat meer dan 180.000 auto's overal ter wereld tot haar beschikking heeft. U kunt op de website een auto huren, maar ook kunt u daarvoor langskomen op één van onze meer dan 4000 vestigingen. Wilt u liever onderweg nog gebruik maken van autoverhuur in Levallois-Perret, dan kunt u dankzij de mobiele applicatie voor smartphone of tablet ook onderweg nog een auto huren. Wij doen voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, en dus weet u zeker dat u altijd de beste prijs zult betalen.

Voordelen van een auto huren in Levallois-Perret

Wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf en daar is onze autoverhuur in Levallois-Perret dan ook op gericht. Zo kunt u bijvoorbeeld een navigatiesysteem bijboeken. Wanneer u dan de prachtige oude gebouwen in de stad of de bijzondere omgeving gaat verkennen, dan hoeft u alleen maar uw navigatiesysteem in te voeren om de weg te weten. Neemt u uw kinderen ook mee op uw reis? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een kinderzitje te boeken en daarnaast kunt u een extra bestuurder opgeven. U kunt daarmee de goedkope autoverhuur zo uitgebreid maken als u zelf wenst. Standaard kunt u een auto huren in Levallois-Perret met een all-risk verzekering. Kiest u voor een auto huren in Levallois-Perret, dan kiest u dus altijd voor kwaliteit en veiligheid. Zo kunt u zorgeloos genieten.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice