Le Creusot

Auto huren Le Creusot – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Treed in de oude stad Auton in de voetsporen van de Romeinen, ontdek de dichtbeboste natuur met wilde dieren van de Morvan en bezoek de beroemde kastelen van Bourgondië. Met een auto huren in Le-Creusot bij Sixt autoverhuur is dit geen enkel probleem. Le-Creusot is - door een aansluiting op de hogesnelheidslijn Parijs-Lyon - gemakkelijk bereikbaar met de trein van een naar de dichtstbijzijnde internationale luchthavens van Dijon (DIJ), Lyon (LYS) en Genève (GVA). Een verkenning van deze gemeente in het Franse departement Saône-et-Loire start met een huurauto bij onze autoverhuur in Le-Creusot.

ALLE SIXT LOCATIES

Verken Bourgondië met een auto huren in Le-Creusot

Onze autoverhuur in Le-Creusot bevindt zich op twee strategische locaties: bij het TVG-station van Le-Creusot en in het stadscentrum aan de 9 Place Schneider. Op beide locaties kunt u 24 uur per dag een stadsauto, stationwagen, 4x4 of vrachtwagen ophalen en inleveren. De reguliere verhuur- en servicebalie is van maandag tot en met zaterdag open. Uw huurauto wordt afgeleverd met 500 vrije kilometers, zodat u een heerlijk eind kunt rijden zonder achteraf extra kosten te betalen. Alle auto's - BMW, Mercedes, VW, Fiat, Skoda, Opel, Ford, Mini, Peugeot en Citroën - zijn maximaal een half jaar. Het aanbod is geschikt voor elk budget. Sterker nog: onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's levert u in alle gevallen een goedkope autoverhuur op. Het maakt een auto huren niet alleen praktisch en gerieflijk, maar ook bijzonder voordelig.

Bekijk meer Bekijk minder
Pak extra voordeel met onze speciale aanbiedingen

Pak extra voordeel met onze speciale aanbiedingen

Le-Creusot is een opkomende toeristische bestemming die alles biedt wat een vakantieganger zich maar kan wensen. De stad zelf is bekend om het Parc des Combes en het stadsplein met de beroemde Creusot stoomhamer. Met een auto huren in Le-Creusot liggen ook de plaatsen Sully-sur-Loire (met het Sully kasteel waar vroeger Voltaire in ballingschap leefde) en Iguerande (bekend om de aromatische notenolie en de Romaanse kerk uit de 11e eeuw) dichtbij. Maak thuis al een online reservering via onze website of mobiele app, of kies voor een telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56). U kunt dan in Le-Creusot zo in uw nieuwe auto wegrijden. Onze autoverhuurstations hebben vaak speciale aanbiedingen, waarmee u extra geld bespaart. Dat biedt ruimte om extra's als een navigatiesysteem, tweede bestuurder en kinderzitje bij te boeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties