Auto huren in Le Creusot

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Le Creusot

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Le Creusot Treinst. TGV, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Le Creusot

Auto huren Le Creusot – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Le Creusot – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Treed in de oude stad Auton in de voetsporen van de Romeinen, ontdek de dichtbeboste natuur met wilde dieren van de Morvan en bezoek de beroemde kastelen van Bourgondië. Met een auto huren in Le-Creusot bij Sixt autoverhuur is dit geen enkel probleem. Le-Creusot is - door een aansluiting op de hogesnelheidslijn Parijs-Lyon - gemakkelijk bereikbaar met de trein van een naar de dichtstbijzijnde internationale luchthavens van Dijon (DIJ), Lyon (LYS) en Genève (GVA). Een verkenning van deze gemeente in het Franse departement Saône-et-Loire start met een huurauto bij onze autoverhuur in Le-Creusot.
Verken Bourgondië met een auto huren in Le-Creusot

Verken Bourgondië met een auto huren in Le-Creusot

Onze autoverhuur in Le-Creusot bevindt zich op twee strategische locaties: bij het TVG-station van Le-Creusot en in het stadscentrum aan de 9 Place Schneider. Op beide locaties kunt u 24 uur per dag een stadsauto, stationwagen, 4x4 of vrachtwagen ophalen en inleveren. De reguliere verhuur- en servicebalie is van maandag tot en met zaterdag open. Uw huurauto wordt afgeleverd met 500 vrije kilometers, zodat u een heerlijk eind kunt rijden zonder achteraf extra kosten te betalen. Alle auto's - BMW, Mercedes, VW, Fiat, Skoda, Opel, Ford, Mini, Peugeot en Citroën - zijn maximaal een half jaar. Het aanbod is geschikt voor elk budget. Sterker nog: onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's levert u in alle gevallen een goedkope autoverhuur op. Het maakt een auto huren niet alleen praktisch en gerieflijk, maar ook bijzonder voordelig.
Pak extra voordeel met onze speciale aanbiedingen

Pak extra voordeel met onze speciale aanbiedingen

Le-Creusot is een opkomende toeristische bestemming die alles biedt wat een vakantieganger zich maar kan wensen. De stad zelf is bekend om het Parc des Combes en het stadsplein met de beroemde Creusot stoomhamer. Met een auto huren in Le-Creusot liggen ook de plaatsen Sully-sur-Loire (met het Sully kasteel waar vroeger Voltaire in ballingschap leefde) en Iguerande (bekend om de aromatische notenolie en de Romaanse kerk uit de 11e eeuw) dichtbij. Maak thuis al een online reservering via onze website of mobiele app, of kies voor een telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56). U kunt dan in Le-Creusot zo in uw nieuwe auto wegrijden. Onze autoverhuurstations hebben vaak speciale aanbiedingen, waarmee u extra geld bespaart. Dat biedt ruimte om extra's als een navigatiesysteem, tweede bestuurder en kinderzitje bij te boeken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Le Creusot

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Le Creusot?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Le Creusot dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Le Creusot.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Le Creusot?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Le Creusot. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Le Creusot

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Le Creusot?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Le Creusot?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Le Creusot?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Le Creusot

Meer weergeven

Site Navigation