Landes (40)

Auto huren Landes (40) – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Verken het Franse departement Landes 40 met een huurauto van Sixt

U gaat op vakantie naar het departement Landes 40 in het zuidwesten van Frankrijk en kijkt er naar uit om de kust en omgeving te ontdekken. Bij Sixt autoverhuur in Landes 40 kunt u een auto huren om tijdens uw vakantie mee op pad te gaan. Reist u met het vliegtuig? Dan kunt u de huurauto zeven dagen per week ophalen op de luchthaven Biarritz-Anglet-Bayonne en op de luchthaven Bordeaux-Mérignac. Bij beide luchthavens kunt de auto 24 uur per dag inleveren. Ook op de treinstations van Biarritz en Bordeaux kunt u de hele week een huurauto ophalen en inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Makkelijk en snel een auto huren in Landes 40

Makkelijk en snel een auto huren in Landes 40

Bij Sixt autoverhuur in Landes-40 passen we een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe. Wij staan niet voor niets bekend als een goedkope autoverhuur. Om een auto te huren kunt u een bezoek brengen aan een van onze autoverhuur vestigingen of aan een reisbureau. U kunt ook onze app downloaden voor op uw mobiele telefoon. Een auto huren in Landes 40 kan ook telefonisch door te bellen naar 023 - 56 986 56.

De voordelen van onze service op een rij

De voordelen van onze service op een rij

Als u een auto huurt in Landes 40 kiest u voor kwaliteit, een goede service en betrouwbaarheid. Bij onze autoverhuur krijgt u auto's mee die maximaal een half jaar oud zijn. In de huurovereenkomst kunt u tal van extra's opnemen, waaronder het afsluiten van een all-risk verzekering en het toevoegen van een extra bestuurder. U kunt ook een kinderzitje en een navigatiesysteem in de auto laten plaatsen. Zo is uw accommodatie gemakkelijk vanaf de ophaallocatie van uw auto te bereiken. In het departement Landes 40 kunt u de prachtige steden Bordeaux en Biarritz verkennen. Bordeaux kennen we allemaal van de wijnen, maar biedt ook prachtige gebouwen, musea en andere bezienswaardigheden aan. Biarritz ligt aan de Golf van Biskaje. In deze badplaats kunt u genieten van het prachtige Franse weer en tal van watersporten uitoefenen. Het departement Landes 40 heeft dus voor ieder wat wils.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties