Auto huren in Landes (40)

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Landes (40)

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bordeaux Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Landes (40)

Verken het Franse departement Landes 40 met een huurauto van Sixt

Verken het Franse departement Landes 40 met een huurauto van Sixt

U gaat op vakantie naar het departement Landes 40 in het zuidwesten van Frankrijk en kijkt er naar uit om de kust en omgeving te ontdekken. Bij Sixt autoverhuur in Landes 40 kunt u een auto huren om tijdens uw vakantie mee op pad te gaan. Reist u met het vliegtuig? Dan kunt u de huurauto zeven dagen per week ophalen op de luchthaven Biarritz-Anglet-Bayonne en op de luchthaven Bordeaux-Mérignac. Bij beide luchthavens kunt de auto 24 uur per dag inleveren. Ook op de treinstations van Biarritz en Bordeaux kunt u de hele week een huurauto ophalen en inleveren.
Makkelijk en snel een auto huren in Landes 40

Makkelijk en snel een auto huren in Landes 40

Bij Sixt autoverhuur in Landes-40 passen we een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe. Wij staan niet voor niets bekend als een goedkope autoverhuur. Om een auto te huren kunt u een bezoek brengen aan een van onze autoverhuur vestigingen of aan een reisbureau. U kunt ook onze app downloaden voor op uw mobiele telefoon. Een auto huren in Landes 40 kan ook telefonisch door te bellen naar 023 - 56 986 56.
De voordelen van onze service op een rij

De voordelen van onze service op een rij

Als u een auto huurt in Landes 40 kiest u voor kwaliteit, een goede service en betrouwbaarheid. Bij onze autoverhuur krijgt u auto's mee die maximaal een half jaar oud zijn. In de huurovereenkomst kunt u tal van extra's opnemen, waaronder het afsluiten van een all-risk verzekering en het toevoegen van een extra bestuurder. U kunt ook een kinderzitje en een navigatiesysteem in de auto laten plaatsen. Zo is uw accommodatie gemakkelijk vanaf de ophaallocatie van uw auto te bereiken. In het departement Landes 40 kunt u de prachtige steden Bordeaux en Biarritz verkennen. Bordeaux kennen we allemaal van de wijnen, maar biedt ook prachtige gebouwen, musea en andere bezienswaardigheden aan. Biarritz ligt aan de Golf van Biskaje. In deze badplaats kunt u genieten van het prachtige Franse weer en tal van watersporten uitoefenen. Het departement Landes 40 heeft dus voor ieder wat wils.
Show more

Handige weetjes voor huren in Landes (40)

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Landes (40)?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Landes (40) dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Landes (40).
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Landes (40)?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Landes (40). Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 5695 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Landes (40)

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Landes (40)?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Landes (40)?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Landes (40)?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Site Navigation