Juan-les-Pins

Auto huren Juan les Pins – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Strand, zee en bergen, met een auto van Autoverhuur Sixt kunt u het combineren in een vakantie. Goedkope autoverhuur vindt u in Juan Les-Pins aan de Franse Côte d'Azur. Terwijl u de ene dag geniet van het heerlijke strandleven, kunt u op een andere dag het gezellige stadje bewonderen en op weer een ander moment bijvoorbeeld de glamour-steden Cannes of Nice bezoeken. Door een auto te huren in Juan-Les-Pins, bent u ter plaatse flexibel.

ALLE SIXT LOCATIES

Adembenemende autorit langs Côte d'Azur met een huurauto

Terwijl de meeste toeristen naar de Côte d'Azur trekken voor zon, strand en zee, heeft Juan-Les-Pins en het achterland meer te bieden. Het stadje zelf is klein maar niet minder charmant. Het Zuid-Franse plaatsje geeft onderdak aan een flink aantal musea waarvan het Scheepsmuseum en het Napoleonmuseum het meest in het oog springen. Een toeristische trekpleister is verder Musée Picasso Antibes. Maar de prachtig aangelegde Romeinse tuin en Chateau Grimaldi geven Juan-Les-Pins nog iets extra's. Door een auto te huren, beweegt u zich nog gemakkelijker in de omgeving. Autoverhuur Juan-Les-Pins bij het treinstation ligt centraal om de regio verder te verkennen. Een aanrader is bijvoorbeeld een ritje vanaf Autoverhuur Juan-Les-Pins langs de kust. De weg van Cannes via Nice naar Monaco biedt prachtige vergezichten over de Middellandse Zee en leidt u langs het adembenemende Esterel-gebergte.

Bekijk meer Bekijk minder
Papierwerk tiptop in orde gemaakt

Papierwerk tiptop in orde gemaakt

Voordat u een auto reserveert, doet u er verstandig aan een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's te maken. Een auto huren in Juan-Les-Pins kunt u vooraf telefonisch doen, via een reisbureau of via internet. De huurauto's zijn maximaal ze maanden oud en kunnen worden uitgevoerd met navigatiesysteem. Onze medewerkers nemen het papierwerk met de huurovereenkomst, de borg, de all-riskverzekering graag van u over. U kunt vooraf eventueel een extra bestuurder aangeven en een kinderstoel voor de auto reserveren. Met het navigatiesysteem in uw huurauto vindt u eenvoudig uw weg aan de Côte d'Azur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties