Hyères

Auto huren Hyeres – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Centraal gelegen, tussen de palmbomen, vindt u de vestiging van Sixt autoverhuur in Hyeres. Hyeres is een bijzondere stad dat veel te bieden heeft. Het ademt er naar vervlogen tijden en ondanks de nabijheid van de Middellandse zee en beroemde steden in de nabije omgeving, zoals Saint-Tropez, ontkomt Hyeres aan het massa toerisme. De fraaie natuur rondom de stad, bij het schiereiland Giens, is zeer de moeite waard om te ontdekken. Het openbaar vervoer is niet wijd verspreid in de regio, daarom is een huurauto hier zeker een uitkomst. Parkeer de auto bij het strand van La Madrague en maak een wandeling rondom het schiereiland. U zult hier prachtige en rustige rotsstranden vinden waar het fijn toeven is. In Hyeres zelf mag u de exotische tuin bij de villa Noailles niet missen. Vanaf dit punt, bovenaan de heuvel, heeft u een schitterend vergezicht op Hyeres, de Middellandse zee en de eilanden. Onze goedkope autoverhuur biedt de beste auto's voor de beste prijs.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Hyeres

Een auto huren in Hyeres biedt een voordelige oplossing om tijdens uw vakantie moeilijk bereikbare plaatsen per openbaar vervoer toch aan te doen. Thuis kunt u de auto's uit ons wagenpark op uw gemak bekijken en een auto naar wens reserveren. Een auto huren kan middels de app, telefoon of online via www.sixt.nl. Alle auto's van onze autoverhuur voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Tevens zijn de auto's modern en nooit ouder dan 6 maanden. Haal uw auto op bij ons verhuurstation, zeer makkelijk bereikbaar bij het treinstation van Hyeres. Het verhuurstation is elke dag geopend, kijk op onze site naar de openingstijden. Wenst u meer informatie of wilt u bijvoorbeeld een navigatiesysteem bijboeken, schroom dan niet onze behulpzame medewerkers te bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +33-8-20007498

Onbezorgd genieten van uw vakantie

Bij Sixt autoverhuur Hyeres hoeft u niet te kiezen tussen kwaliteit en een voordelige prijs. Bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen staan wij ongetwijfeld vooraan. Daarnaast staan wij bekend om onze betrouwbare wagens en vriendelijke service. U zult dan ook onbezorgd van uw vakantie kunnen genieten. Daar is een vakantie tenslotte ook voor bedoeld!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties