Auto huren in Hyeres

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Hyeres

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Toulon-Hyeres Luchthaven, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Hyeres

Auto huren Hyeres – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Hyeres – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Centraal gelegen, tussen de palmbomen, vindt u de vestiging van Sixt autoverhuur in Hyeres. Hyeres is een bijzondere stad dat veel te bieden heeft. Het ademt er naar vervlogen tijden en ondanks de nabijheid van de Middellandse zee en beroemde steden in de nabije omgeving, zoals Saint-Tropez, ontkomt Hyeres aan het massa toerisme. De fraaie natuur rondom de stad, bij het schiereiland Giens, is zeer de moeite waard om te ontdekken. Het openbaar vervoer is niet wijd verspreid in de regio, daarom is een huurauto hier zeker een uitkomst. Parkeer de auto bij het strand van La Madrague en maak een wandeling rondom het schiereiland. U zult hier prachtige en rustige rotsstranden vinden waar het fijn toeven is. In Hyeres zelf mag u de exotische tuin bij de villa Noailles niet missen. Vanaf dit punt, bovenaan de heuvel, heeft u een schitterend vergezicht op Hyeres, de Middellandse zee en de eilanden. Onze goedkope autoverhuur biedt de beste auto's voor de beste prijs.
Een auto huren in Hyeres

Een auto huren in Hyeres

Een auto huren in Hyeres biedt een voordelige oplossing om tijdens uw vakantie moeilijk bereikbare plaatsen per openbaar vervoer toch aan te doen. Thuis kunt u de auto's uit ons wagenpark op uw gemak bekijken en een auto naar wens reserveren. Een auto huren kan middels de app, telefoon of online via www.sixt.nl. Alle auto's van onze autoverhuur voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Tevens zijn de auto's modern en nooit ouder dan 6 maanden. Haal uw auto op bij ons verhuurstation, zeer makkelijk bereikbaar bij het treinstation van Hyeres. Het verhuurstation is elke dag geopend, kijk op onze site naar de openingstijden. Wenst u meer informatie of wilt u bijvoorbeeld een navigatiesysteem bijboeken, schroom dan niet onze behulpzame medewerkers te bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +33-8-20007498
Onbezorgd genieten van uw vakantie
Bij Sixt autoverhuur Hyeres hoeft u niet te kiezen tussen kwaliteit en een voordelige prijs. Bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen staan wij ongetwijfeld vooraan. Daarnaast staan wij bekend om onze betrouwbare wagens en vriendelijke service. U zult dan ook onbezorgd van uw vakantie kunnen genieten. Daar is een vakantie tenslotte ook voor bedoeld!
Show more

Handige weetjes voor huren in Hyeres

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Hyeres?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Hyeres dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Hyeres.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Hyeres?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Hyeres. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 623 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Hyeres

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Hyeres?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Hyeres?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Hyeres?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Hyeres

Meer weergeven