Autoverhuur
Ferney-Voltaire
Inklappen
Frankrijk // Ferney-Voltaire
Gegevens wijzigen

Auto huren Ferney-Voltaire – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Geneve Luchthaven frans sector
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - Vr.09:00 - 17:00
  Za.09:00 - 14:00
  Op deze locatie huren

 • Geneve Luchthaven frans sector

  Sixt Autoverhuur
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - Vr.09:00 - 17:00
  Za.09:00 - 14:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Maak kennis met de goedkope premium autoverhuur in Ferney-Voltaire!

Sixt heeft in Ferney-Voltaire een goedkope premium autoverhuur waar u voor een bijzonder aantrekkelijk tarief een uitstekende huurauto kunt bespreken voor een periode die u het beste uitkomt. In onze goedkope autoverhuur vindt u perfect onderhouden auto's van eersteklas kwaliteit die hooguit een half jaar oud zijn. Een auto huren in Ferney-Voltaire kunt u het beste bij Sixt doen. Met meer dan 4000 autovehuur vestigingen en veel ervaring, horen wij tot de absolute top van wereldwijd werkende autoverhuurbedrijven. Onze expertise delen wij graag met u door juist u bij een auto huren in Ferney-Voltaire te laten profiteren van onze knowhow. Dit komt onder andere tot uiting in onze lage tarieven. Middels een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten wij u met plezier zien hoe goedkoop u bij Sitx uit bent!

Reis nog comfortabeler door een auto te huren in Ferney-Voltaire!

Om uw reis nog comfortabeler te kunnen voortzetten, bent u meer dan van harte welkom bij onze gespecialiseerde autoverhuur in Ferney-Voltaire. U kunt bij ons voor diverse doeleinden een goede auto huren. Zo kunt u met en ruime gezinsauto een heerlijke vakantie tegemoet zien, of in een luxe directiewagen op gepaste wijze uw zakelijke bezoeken afleggen. Ook hebben wij zeer functionele kleine stadsauto's, SUV's, sportwagens en cabrio's voor u op voorraad. Wanneer u extra ruimte nodig heeft, is één van onze stationwagens een goede match! U kunt het allemaal komen bekijken op onze vestiging bij de luchthaven aan de AP de Genève Cointrin, Sect(F), 01216 Ferney-Voltaire!

Met onze autoverhuur in Ferney-Voltaire zit u helemaal goed!

Door bij ons een auto te huren in Ferney-Voltaire zit u op alle fronten goed. Zowel prijstechnisch als kwalitatief. Wij werken snel en met heldere voorwaarden zodat u vlot op stap kunt om de prachtige omgeving te verkennen en in Ferney-Voltaire een bezoek te brengen aan onder meer het prachtige gemeentehuis en het standbeeld van Voltaire. De stad is vernoemd naar deze Franse filosoof en de voormalige woning van Voltaire is ingericht als een museum dat beslist het bekijken waard is!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice