Dijon

Auto huren Dijon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor sommigen staat Dijon bekend als één van de ijkpunten op de Route de Soleil richting het zuiden. Dijon zelf is een prachtige stad waar een hoop te doen is. Om de hele stad in al haar facetten te leren kennen, is het nodig om een auto te huren waarmee u overal kunt komen. Gelukkig hoeft een auto huren niet duur te zijn, ook niet als u wilt kiezen voor kwaliteit. U kunt op diverse plaatsen in de buurt van Dijon een huurauto ophalen. Ook kunt u de auto daar 24 uur per dag weer inleveren!

ALLE SIXT LOCATIES

Kies voor gemak en kwaliteit

Besluit u dat u een auto nodig heeft wanneer u in Dijon bent, dan wilt u ook direct kunnen reserveren. Dat kan, want wij hebben apps voor zowel de smartphone als PDA en tablet waarmee u direct een nieuwe auto kunt reserveren. Natuurlijk kunt u ook bellen of langskomen in één van onze vestigingen voor autoverhuur in Dijon. Wij doen voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u de meest scherpe prijs betaalt voor uw huurauto. Op die manier houdt u geld over om bijvoorbeeld lekker te gaan eten in Dijon.

Bekijk meer Bekijk minder
Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

Dijon is een prachtige historische stad, met een eigen Arc de Triomphe en het statige oude paleis. Toeristen komen er dan ook graag naartoe om cultuur te snuiven, maar ook om te genieten van het Bourgondische leven zoals het bedoeld is. Dankzij de goedkope autoverhuur is het heel gemakkelijk voor u om te genieten van de stad zonder dat u zorgen heeft over uw vervoer. U bent all-risk verzekerd met onze autoverhuur in Dijon, en ook is het zo dat u een navigatiesysteem kunt bijboeken. Neemt u de kinderen ook mee? Dan behoort een kinderzitje ook tot de mogelijkheden. Een auto huren in Dijon kan desgewenst ook met een extra bestuurder. Kies dus voor optimaal gemak en kies ervoor om een auto te huren in Dijon bij Sixt.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties