Auto huren in Dijon

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Dijon

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dijon Treinstation, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Dijon

Auto huren Dijon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Dijon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor sommigen staat Dijon bekend als één van de ijkpunten op de Route de Soleil richting het zuiden. Dijon zelf is een prachtige stad waar een hoop te doen is. Om de hele stad in al haar facetten te leren kennen, is het nodig om een auto te huren waarmee u overal kunt komen. Gelukkig hoeft een auto huren niet duur te zijn, ook niet als u wilt kiezen voor kwaliteit. U kunt op diverse plaatsen in de buurt van Dijon een huurauto ophalen. Ook kunt u de auto daar 24 uur per dag weer inleveren!
Kies voor gemak en kwaliteit

Kies voor gemak en kwaliteit

Besluit u dat u een auto nodig heeft wanneer u in Dijon bent, dan wilt u ook direct kunnen reserveren. Dat kan, want wij hebben apps voor zowel de smartphone als PDA en tablet waarmee u direct een nieuwe auto kunt reserveren. Natuurlijk kunt u ook bellen of langskomen in één van onze vestigingen voor autoverhuur in Dijon. Wij doen voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u de meest scherpe prijs betaalt voor uw huurauto. Op die manier houdt u geld over om bijvoorbeeld lekker te gaan eten in Dijon.
Veiligheid boven alles

Veiligheid boven alles

Dijon is een prachtige historische stad, met een eigen Arc de Triomphe en het statige oude paleis. Toeristen komen er dan ook graag naartoe om cultuur te snuiven, maar ook om te genieten van het Bourgondische leven zoals het bedoeld is. Dankzij de goedkope autoverhuur is het heel gemakkelijk voor u om te genieten van de stad zonder dat u zorgen heeft over uw vervoer. U bent all-risk verzekerd met onze autoverhuur in Dijon, en ook is het zo dat u een navigatiesysteem kunt bijboeken. Neemt u de kinderen ook mee? Dan behoort een kinderzitje ook tot de mogelijkheden. Een auto huren in Dijon kan desgewenst ook met een extra bestuurder. Kies dus voor optimaal gemak en kies ervoor om een auto te huren in Dijon bij Sixt.
Show more

Handige weetjes voor huren in Dijon

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Dijon?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Dijon dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Dijon.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Dijon?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Dijon. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 576 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
Het voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Dijon

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Dijon?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Dijon?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Dijon?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Dijon

Meer weergeven