Clermont-Ferrand

Auto huren Clermont-Ferrand – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Clermont-Ferrand is een grote en centrale stad in de Auvergne. Vanuit hier kunt u de regio verkennen, maar u kunt ook in de stad zelf veel beleven. Op een veilige manier door de stad toeren doet u met een huurauto. U heeft de mogelijkheid een auto te huren vanaf twee locaties in de stad: de luchthaven en het centraal station. Onze goedkope autoverhuur dienst houdt bovendien in dat u de auto 24 uur per dag weer terug kunt brengen naar één van deze autoverhuur locaties. Zo kunt u dankzij de autoverhuur in Clermont-Ferrand gemakkelijk switchen tussen auto en vliegtuig of trein.

ALLE SIXT LOCATIES

Kies voor optimaal gebruiksgemak

Wij zorgen ervoor dat autoverhuur in Clermont-Ferrand voor u toegankelijk wordt. Daarvoor bieden we u de mogelijkheid om een auto te reserveren zoals dat u uitkomt. Kies ervoor om op één van onze vestigingen een auto te huren of bel naar ons servicenummer. Bent u al onderweg? Dan kunt u dankzij de mobiele applicatie ook via uw smartphone, PDA of tablet een auto reserveren. Zo staat er altijd een nieuwe auto klaar op het moment dat u die nodig heeft. Wij doen voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, waardoor u altijd zeker weet dat u voor een auto huren de beste prijs betaalt.

Bekijk meer Bekijk minder
Veiligheid

Veiligheid

Clermont-Ferrand is de oorspronkelijke vestigingsplaats van Michelin. Banden en voertuigen zijn dus mede waar deze stad groot mee is geworden, en daardoor is het bij uitstek de plaats waar u een auto kunt huren. Ook is het een populaire studentenstad. In Clermont-Ferrand wonen zo'n 31.000 studenten. De sfeer die in de stad hangt is dan ook relaxed en dat maakt het een gezellige stad om in te verblijven. Wanneer u kiest voor een auto huren in Clermont-Ferrand, dan heeft u de mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Neemt u ook kinderen mee, dan bieden wij u ook de mogelijkheid een kinderzitje in de auto te zetten. Voor ons gaat veiligheid boven alles. Wilt u een auto huren in Clermont-Ferrand, dan bent u standaard all-risk verzekerd, ook als u een extra bestuurder opgeeft.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties