Bretagne

Auto huren Bretagne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het prachtige Bretagne een auto huren bij SIXT autoverhuur, is in een handomdraai geregeld. Verspreid over heel Bretagne vindt u onze verhuurlocaties. Een auto huren in Bretagne gaat gepaard met een goede begeleiding door ons professionele team.

ALLE SIXT LOCATIES

Een goede service door heel Bretagne bij Sixt

Autoverhuur Bretagne is aanwezig op maar liefst drie luchthavens en vijf treinstations, verspreid door de hele streek. Bij de luchthavens gaat het om Brest (BES), Lorient (LRT) en Rennes (RNS). De treinstations waar u onze goedkope autoverhuur vindt liggen in de plaatsen Vannes, Rennes, Lorient, La Baule-Escoublac en Brest. Maar ook in Carentoir, Saint-Malo Centrum en Saint-Malo Ferry Terminal kunt u ons vinden. Kortom, onze autoverhuur in Bretagne kunt u eigenlijk niet mislopen.Samen met u maken onze medewerker een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Houd ook rekening met onze Topaanbiedingen. Zo weet u zeker dat u de beste aanbieding kiest.Bent u met het gezin, dan kunt u in uw huurauto als extra een kinderzitje laten plaatsen. Ook kunt u een betrouwbaar navigatiesysteem bijboeken. Deze extra's worden heel eenvoudig opgenomen in de huurovereenkomst. Ditzelfde geldt voor een extra bestuurder en naar wens een all-risk verzekering.Een auto huren in Bretagne kunt u ook vooraf regelen vanuit huis. Gewoon per telefoon of via deze website. Boekt u een vakantie op het reisbureau, dan weten ze ook daar ons feilloos te vinden.

Bekijk meer Bekijk minder
Geschiedenis, cultuur en natuur

Geschiedenis, cultuur en natuur

Bretagne is prachtig. U vindt hier grotere en kleinere steden die elk hun eigen geschiedenis kennen. Er valt een overdaad aan cultuur en historische architectuur te bewonderen. Breng een bezoek aan het 2000 oude Vannes en bekijk de stadsmuren in hun ongeschonden staat. Ook een bezoek aan de stad Quimper is voldoende reden om een auto te huren. Quimper wordt beschouwd als de meest Bretonse plaats van Bretagne. Zo vormt hier in juli het Festival de Cornouaille een uitgebreide manifestatie van Bretonse folklore.Maar ook de natuur van Bretagne is schitterend en ongerept. U maakt er heerlijke wandeltochten tijdens een onvergetelijke autovakantie!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties