Boulogne-Billancourt

Auto huren Boulogne-Billancourt – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur in Boulogne-Billancourt kunt u snel en zonder veel moeite een mooie auto huren uit ons gevarieerd samengestelde assortiment praktische personenauto's en stationwagens. Aantrekkelijke sportauto's, cabriolets en luxe business auto's voor succesvolle zakelijke bezoeken horen eveneens tot de mogelijkheden, en ook voor een ruim busje kunt u goed bij onze autoverhuur terecht. Al onze auto's worden zeer regelmatig onderhouden en gecontroleerd, en zijn nooit ouder dan een half jaar. Door bij onze goedkope autoverhuur een huurauto te bespreken bent u dus verzekerd van comfortabel, veilig en representatief tijdelijk vervoer. Dat wij ook daadwerkelijk goedkoop zijn, maken wij u graag duidelijk met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's!

ALLE SIXT LOCATIES

Zo wordt een goedkope betrouwbare auto huren wel erg gemakkelijk!

Het is niet voor niets dat wij meer dan 4000 autoverhuur vestigingen in de hele wereld hebben. Ons uitgekiende marketingplan, onze goedkope prijzen en het premium aanbod aan huurauto's zorgen ervoor dat u ook bij de autoverhuur in Boulogne-Billancourt op alle fronten het beste uit bent. In deze grootste voorstad van Parijs vindt u ons op de goed bereikbare locatie aan de 33 T Avenue Edouard Vaillant, 92100 Boulogne-Billancourt. Onze medewerkers helpen u daar graag snel op weg tegen de meest gunstige voorwaarden. Behalve op de locatie zelf kunt u ook een auto huren via de website, onze uiterst handige mobiele app, of met bemiddeling van uw reisbureau. Zo wordt een auto huren in Boulogne-Billancourt u wel erg gemakkelijk gemaakt!

Bekijk meer Bekijk minder
Ervaar de vrijheid in een betrouwbare huurauto!

Ervaar de vrijheid in een betrouwbare huurauto!

Bij Sitx een auto huren in Boulogne-Billancourt betekend dat u absolute vrijheid heeft om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Zo kunt u snel uw zakenrelaties ontmoeten of een bezoek brengen aan de stad waar u onder andere het hoofdkantoor van Renault vindt. Vooral ook een reisje naar Parijs wordt eenvoudig met een goede auto uit onze autoverhuur in Boulogne-Billancourt. Voor u het weet heeft u de Eifeltoren in het zicht en kunt u onder andere een bezoek brengen aan de vermaarde Notre-Dame en het overweldigende Louvre!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties