Biarritz

Auto huren Biarritz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het is aan te bevelen een auto te huren bij SIXT autoverhuur als u aan sightseeing gaat doen in het Franse Biarritz. SIXT autoverhuur in Biarritz is het ideale vertrekpunt voor een onbezorgde vakantie. U kunt direct na aankomst op de luchthaven Biarritz-Anglet (BIQ) naar ons autoverhuurstation lopen, om uw huurauto op te pikken. Of anders een nieuwe auto huren op onze locatie bij het treinstation in de stad aan de Allée du Moura. Om hierna meteen koers te zetten naar de Cathedrale St-Etienne, de hoogste kathedraal in Frankrijk. Onderneem met uw gehuurde auto ook eens een rit naar Pays de la Loire, waar u verdwaalt in een middeleeuwse wereld. En als u zin heeft in een duik in de oceaan, is het Camp strand een uitstekende optie.

ALLE SIXT LOCATIES

Een voordelige en nieuwe auto bij onze autoverhuur in Biarritz

Doe een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en ontdek dat onze autoverhuur in Biarritz de beste en voordeligste optie is om op uw gemak de streek te leren kennen. Het is fijn rijden in dit prachtige deel van Frankrijk. Zeker met een nieuwe auto, cabrio, sportwagen, SUV of stationwagen van bekende merken als BMW, Opel, Fiat, Peugeot, VW, Mini, Citroën en Mercedes. U huurt altijd een auto die aan uw specifieke behoeften voldoet. U krijgt er 250 rijkilometers bij. Desgewenst is een kinderzitje en GPS-systeem bij te boeken. Onze twee servicepunten in Biarritz zijn alle dagen open, ook op speciale feestdagen. En u kunt uw gehuurde auto bij het einde van uw verblijf in Biarritz dag en nacht weer inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Eenvoudig thuis al een auto huur voor in Biarritz

Eenvoudig thuis al een auto huur voor in Biarritz

Gelegen aan de Golf van Biskaje in het zuidwesten van Frankrijk, is de stad een mekka voor toeristen. Door een auto te huren in Biarritz kunt u kiezen voor een bezoek aan het Museum van de Zee met 24 aquaria, een trip naar een van de kuuroorden of een ontspannen rit langs de kust, in uw eigen tempo en op het moment dat het u het beste schikt. Geniet van de stad en van de vrijheid met onze goedkope autoverhuur. Boek nu al via onze website uw favoriete huurauto. Of kies voor een telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56) of reservering per app door deze te downloaden op uw tablet of smartphone. Dan kunt u uw gehuurde auto ter plaatse zo meenemen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties