Auto huren in Biarritz

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Biarritz

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Biarritz Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Biarritz

Auto huren Biarritz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Biarritz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het is aan te bevelen een auto te huren bij SIXT autoverhuur als u aan sightseeing gaat doen in het Franse Biarritz. SIXT autoverhuur in Biarritz is het ideale vertrekpunt voor een onbezorgde vakantie. U kunt direct na aankomst op de luchthaven Biarritz-Anglet (BIQ) naar ons autoverhuurstation lopen, om uw huurauto op te pikken. Of anders een nieuwe auto huren op onze locatie bij het treinstation in de stad aan de Allée du Moura. Om hierna meteen koers te zetten naar de Cathedrale St-Etienne, de hoogste kathedraal in Frankrijk. Onderneem met uw gehuurde auto ook eens een rit naar Pays de la Loire, waar u verdwaalt in een middeleeuwse wereld. En als u zin heeft in een duik in de oceaan, is het Camp strand een uitstekende optie.
Een voordelige en nieuwe auto bij onze autoverhuur in Biarritz

Een voordelige en nieuwe auto bij onze autoverhuur in Biarritz

Doe een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en ontdek dat onze autoverhuur in Biarritz de beste en voordeligste optie is om op uw gemak de streek te leren kennen. Het is fijn rijden in dit prachtige deel van Frankrijk. Zeker met een nieuwe auto, cabrio, sportwagen, SUV of stationwagen van bekende merken als BMW, Opel, Fiat, Peugeot, VW, Mini, Citroën en Mercedes. U huurt altijd een auto die aan uw specifieke behoeften voldoet. U krijgt er 250 rijkilometers bij. Desgewenst is een kinderzitje en GPS-systeem bij te boeken. Onze twee servicepunten in Biarritz zijn alle dagen open, ook op speciale feestdagen. En u kunt uw gehuurde auto bij het einde van uw verblijf in Biarritz dag en nacht weer inleveren.
Eenvoudig thuis al een auto huur voor in Biarritz

Eenvoudig thuis al een auto huur voor in Biarritz

Gelegen aan de Golf van Biskaje in het zuidwesten van Frankrijk, is de stad een mekka voor toeristen. Door een auto te huren in Biarritz kunt u kiezen voor een bezoek aan het Museum van de Zee met 24 aquaria, een trip naar een van de kuuroorden of een ontspannen rit langs de kust, in uw eigen tempo en op het moment dat het u het beste schikt. Geniet van de stad en van de vrijheid met onze goedkope autoverhuur. Boek nu al via onze website uw favoriete huurauto. Of kies voor een telefonische boeking (+31(0)23 56 986 56) of reservering per app door deze te downloaden op uw tablet of smartphone. Dan kunt u uw gehuurde auto ter plaatse zo meenemen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Biarritz

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Biarritz?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Biarritz dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Biarritz.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Biarritz?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Biarritz. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 1542 reviews
Inlevering voertuig
(4,9)
Overgave voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Biarritz

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Biarritz?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Biarritz?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Biarritz?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Biarritz

Meer weergeven