Auto huren in Avignon

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Avignon

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Avignon Station TGV, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Avignon

Auto huren Avignon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Avignon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De prachtige Zuid-Franse stad Avignon verkennen kan eenvoudig en comfortabel met een auto van SIXT. Het historische centrum van de stad, met zijn lange stadsmuur, staat sinds 1995 op de Unesco werelderfgoedlijst en is een bezoek meer dan waard. Ook biedt de stad een breed scala aan musea, waar musée Requien, musée Calvet, musée du Mont de piété en het archeologisch museum interessante voorbeelden van zijn. Een auto huren in Avignon biedt u ook de gelegenheid het beroemde Palais des Papes (Pausenpaleis) te bezoeken. In deze opvallende burcht woonden negen pausen tussen 1309 en 1376. Ook het Fort Saint André, de Notre Dame des Doms (de kathedraal van Avignon uit de twaalfde eeuw) en de Pont Saint-Bénézet (bekend als de brug van Avignon uit het beroemde kinderliedje 'Sur le pont d'Avignon') mogen met uw huurauto niet gemist worden. De stad ligt prachtig aan de Rhône, dus ook de natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen.
Waarom gebruik maken van autoverhuur Avignon?

Waarom gebruik maken van autoverhuur Avignon?

Hoewel het in Avignon ook mogelijk is per openbaar vervoer of taxi te reizen, biedt een auto huren bij Sixt, u meer flexibiliteit en vrijheid om de attracties van uw keuze te bezoeken. Een auto huren is de ideale oplossing als u op een comfortabele wijze deze bijzondere stad wil verkennen, met uw eigen route, tijden en gezelschap. Niet wachten op de taxi of de bus, maar een auto klaar hebben staan bij aankomst in de stad verhoogt uw reisgenot enorm. Bij Sixt autoverhuur worden alleen nieuwe auto's van maximaal een half jaar oud gebruikt. Ervaar het comfort zelf en huur een auto in Avignon.
Autoverhuur Avignon

Autoverhuur Avignon

U vindt ons op maar liefst twee locaties in Avignon; op de Luchthaven (AVN) van de stad (van maandag tot en met zaterdag geopend) én zeer centraal op het TGV station aan de Place d'Europe (dagelijks geopend). Op deze twee locaties kunt u ons bezoeken en direct uw huurauto boeken, maar u kunt bij ons ook online of telefonisch reserveren, zodat de auto bij aankomst voor u klaar staat. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij goed uit de bus. Wij sluiten een overzichtelijke huurovereenkomst, waarbij u all-risk verzekerd bent. Ook extra opties bijboeken, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, is bij ons altijd mogelijk. Auto's ophalen en inleveren kan 24 uur per dag.
Show more

Handige weetjes voor huren in Avignon

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Avignon?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Avignon dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Avignon.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Avignon?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Avignon. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 2106 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Het voertuig
(4,9)
Overgave voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Avignon

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Avignon?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Avignon?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Avignon?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Avignon

Meer weergeven

Site Navigation