Auto huren in Aulnat

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Aulnat

Auto huren Aulnat – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Aulnat – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Aulnat is zo'n typische bestemming die het best met een huurauto van SIXT Autoverhuur kan worden bereden. Het rustige centrum van Frankrijk vraagt er namelijk om om 'bereisd te worden'. Aulnat als stadje is zelf erg interessant, maar de streek Auvergne is zo rijk aan bezienswaardigheden dat de huurauto het beste vervoermiddel is. En via Sit autoverhuur in Aulnat heeft u altijd een geschikte huurauto om de streek te verkennen op de manier die u het beste past.
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

Via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's komt u er al snel achter dat een auto huren in Aulnat de beste keuze is. Allereerst is het vliegveld van Clermont-Ferrand (CFE) direct in de omgeving. Mocht u liever per trein reizen, dan kan dat ook. Aulnat heeft een centraal station dat een goede aansluiting heeft op internationale verbindingen. De autoverhuur Aulnat kunt u direct op de luchthaven van Clermont-Ferrant vinden. Daar kunt u kiezen uit een brede keuze aan auto's. Autoverhuur Aulnat heeft alleen jonge auto's die u nooit in de steek zullen laten. Desgewenst kunt u het huurpakket uitbreiden met kinderzitjes of bijvoorbeeld een navigatiesysteem om altijd ontspannen uw bestemming te bereiken.
Auto huren in Aulnat

Auto huren in Aulnat

Aulnat zelf is een rustige stad die u na een auto huren in Aulnat geheel in uw eigen tempo kunt verkennen. De oude binnenstad is goed berijdbaar en u parkeert eenvoudig uw auto en wandelt verder waar u wilt. U zit midden in een van de grootste wijngebieden van Frankrijk en dus is het ook mogelijk wijnhuizen te bezoeken. Mocht u wat flesjes mee willen nemen, dan legt u ze eenvoudig in de auto en loopt u niet de hele dag te sjouwen. Vergeet na een auto huren niet de omgeving in de Auvergne te verkennen. U maakt prachtige ritten door het ruwe landschap met zijn bergen en heuvels. Stap gerust eens uit en speel een partijtje golf of stap eens op een paard om de schitterende natuur van het gebied te verkennen. Al met al is Aulnat en omgeving een perfecte rustige bestemming om het echte Franse platteland te ontdekken.
Show more
Handige weetjes voor huren in Aulnat
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Aulnat?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Aulnat dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Aulnat.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Aulnat?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Aulnat. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,4
Op basis van 142 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Overgave voertuig
(4,7)
Service tijdens en na de huur
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Aulnat
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Aulnat?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Aulnat?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Aulnat?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Aulnat

Meer weergeven