Autoverhuur
Annecy
Inklappen
Frankrijk // Annecy
Gegevens wijzigen

Auto huren Annecy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Annecy bij CS
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Ma. - Vr.07:30 - 18:30
  Za.09:00 - 17:30
  Op deze locatie huren

 • Annecy bij CS

  Sixt Autoverhuur
  5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy

  Ma. - Vr.07:30 - 18:30
  Za.09:00 - 17:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Kies voor gemak met Sixt autoverhuur in Annecy

Annecy en de directe omgeving zijn te mooi om niet volledig in u op te nemen. Om overal te kunnen komen heeft u een auto nodig. Daarvoor zorgt Sixt autoverhuur. De stad die centraal gelegen is staat bekend om haar sfeervolle paleis op het eiland en natuurlijk het beroemde Meer van Annecy, moet u minstens eens in uw leven gezien hebben. Om alles te kunnen zien en niets te hoeven missen kunt u een auto huren in Annecy. Daarvoor hoeft u geen moeilijke toeren uit te halen, want u kunt uw huurauto gemakkelijk ophalen op het centraal station, aan 5 bis Avenue de Chevesne.

Service waar u optimaal van profiteert

Wilt u een auto huren, dan wilt u zeker weten dat u optimaal gebruiksgemak kunt ervaren. Misschien doet u zelfs een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en dan kan het niet anders dan dat u hier uitkomt. U kunt gemakkelijk reserveren doormiddel van de mobiele app voor de tablet, PDA of smartphone zodat u zeker weet dat er een auto klaar staat wanneer u komt. Reserveren kunt u dus zelfs onderweg nog doen! De afhandeling kan worden gedaan per mobiele telefoon, internet, een automaat of aan de balie. Zo kiest u de vorm die u het best uitkomt.

Voordelen van een auto huren Annecy

Wij bieden u altijd de nieuwste huurauto's aan. Zo kunt u in een veilige en betrouwbare auto de weg om op de stad Annecy en het verfrissende meer te gaan verkennen. U kunt de huurauto 24 uur per dag inleveren, en dus kunt u uw dag inrichten zoals u dat zelf wil. De goedkope autoverhuur die wij aanbieden kunt u zelf uitbreiden met optionele extra's. Zo kunt u bij uw autoverhuur in Annecy een navigatiesysteem bijboeken of een kinderzitje reserveren. U bent voorzien van een all-risk verzekering en dus kunt u met een gerust hart de weg op wanneer u kiest voor auto huren in Annecy. Bent u al bekend met de Sixtkaart? Hiermee profiteert u in Annecy en ver daarbuiten van talloze voordelen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice