Auto huren in Ajaccio

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Ajaccio

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Corsica Ajaccio Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Ajaccio

Auto huren Ajaccio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Ajaccio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u op reis naar Corsica en komt u aan in Ajaccio, dan is een auto huren bij SIXT autoverhuur zonder meer aan te raden! In deze hoofdstad van het eiland staan we meteen op het vliegveld (AJA) al voor u klaar. U vindt onze autoverhuur balie aan de andere kant van de parkeerplaats direct bij de uitgang van de aankomsthal. Reserveren kunt u natuurlijk al voor aankomst doen. Dit kan telefonisch, maar ook via onze website of met onze handige app voor smartphones. Autoverhuur in Ajaccio is op deze manier dus zo geregeld!
Autoverhuur in Ajaccio voor een onvergetelijke reis

Autoverhuur in Ajaccio voor een onvergetelijke reis

Vanaf het vliegveld rijdt u vervolgens zo naar het centrum van Ajaccio aan de andere kant van de baai. Hier vindt u schitterende historische architectuur en enkele fascinerende musea gewijd aan de hier geboren Napoleon Bonaparte. Daarnaast is nog er een kleine citadel. Wilt u juist naar het strand om te genieten van het zonnige klimaat? Ook dan zal onze huurauto van pas komen. Een auto huren in Ajaccio om de rest van het eiland te verkennen behoort tenslotte ook tot de mogelijkheden. Binnen een half uur kunt u al de vele schilderachtige bergdorpjes, de uitgestrekte kastanjebossen en de ruige, grillige bergtoppen van Corsica bereiken.
Degelijke maar toch goedkope autoverhuur

Degelijke maar toch goedkope autoverhuur

Een auto huren in Ajaccio bij Sixt is erg goedkoop. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werden wij onlangs namelijk nog vermeld als een van de meest betaalbare autoverhuurders van Europa. Dit betekent echter niet dat we minder aandacht besteden aan de service. Integendeel zelfs, want we garanderen dat de huurauto die we u meegeven maximaal een half jaar oud is. Ook maken we de huurauto van tevoren grondig schoon. Verder doen we niet moeilijk over bijvoorbeeld het bijleveren van een kinderzitje en behoort terugbrengen na openingstijden standaard tot de mogelijkheden! Kortom, voor het huren van een auto in Ajaccio en Corsica bent u bij ons aan het juiste adres!
Show more

Handige weetjes voor huren in Ajaccio

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Ajaccio?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Ajaccio dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Ajaccio.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Ajaccio?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Ajaccio. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Ajaccio

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Ajaccio?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Ajaccio?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Ajaccio?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Ajaccio

Meer weergeven

Site Navigation