Ajaccio

Auto huren Ajaccio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u op reis naar Corsica en komt u aan in Ajaccio, dan is een auto huren bij SIXT autoverhuur zonder meer aan te raden! In deze hoofdstad van het eiland staan we meteen op het vliegveld (AJA) al voor u klaar. U vindt onze autoverhuur balie aan de andere kant van de parkeerplaats direct bij de uitgang van de aankomsthal. Reserveren kunt u natuurlijk al voor aankomst doen. Dit kan telefonisch, maar ook via onze website of met onze handige app voor smartphones. Autoverhuur in Ajaccio is op deze manier dus zo geregeld!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Ajaccio voor een onvergetelijke reis

Vanaf het vliegveld rijdt u vervolgens zo naar het centrum van Ajaccio aan de andere kant van de baai. Hier vindt u schitterende historische architectuur en enkele fascinerende musea gewijd aan de hier geboren Napoleon Bonaparte. Daarnaast is nog er een kleine citadel. Wilt u juist naar het strand om te genieten van het zonnige klimaat? Ook dan zal onze huurauto van pas komen. Een auto huren in Ajaccio om de rest van het eiland te verkennen behoort tenslotte ook tot de mogelijkheden. Binnen een half uur kunt u al de vele schilderachtige bergdorpjes, de uitgestrekte kastanjebossen en de ruige, grillige bergtoppen van Corsica bereiken.

Bekijk meer Bekijk minder
Degelijke maar toch goedkope autoverhuur

Degelijke maar toch goedkope autoverhuur

Een auto huren in Ajaccio bij Sixt is erg goedkoop. In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werden wij onlangs namelijk nog vermeld als een van de meest betaalbare autoverhuurders van Europa. Dit betekent echter niet dat we minder aandacht besteden aan de service. Integendeel zelfs, want we garanderen dat de huurauto die we u meegeven maximaal een half jaar oud is. Ook maken we de huurauto van tevoren grondig schoon. Verder doen we niet moeilijk over bijvoorbeeld het bijleveren van een kinderzitje en behoort terugbrengen na openingstijden standaard tot de mogelijkheden! Kortom, voor het huren van een auto in Ajaccio en Corsica bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties