Aix-en-Provence

Auto huren Aix-en-Provence – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Verken de Franse Provence met een huurauto van autoverhuur SIXT. De stad Aix-en-Provence is op zich al een attractie maar uitstapjes in het achterland van de stad maken uw vakantie compleet. U regelt eenvoudig een huurauto bij SIXT Autoverhuur Aix-en-Provence dat is gevestigd bij het TGV-treinstation. De stad ligt op een klein half uur rijden van het vliegveld van Marseille.

ALLE SIXT LOCATIES

Met een huurauto langs massieve bergketens

Aix-en-Provence is de oudste stad van de regio. Dat zich uit duidelijk in de historische uitstraling. Al wandelend door de mooie oude stad ontdekt u het levendige centrum, historische gebouwen en gezellige pleinen. De Cours Mirabeau is een brede doorgang, waar u omgeven wordt door rijen platanen, prachtige huizen en opvallende fonteinen. Ook Cathedrale Saint Sauveur en Hôtel de Ville, het gemeentehuis, mogen niet ontbreken op uw to-do-lijstje. Verder biedt ook het achterland van de mooie stad genoeg uitdaging. Aix-en-Provence ligt in Bouches du Rhône, een bergachtige regio. Met de huurauto kunt u langs de belangrijkste highlights als het massief van de Calanques, de bergen van de Alpilles en de bergen van Sainte-Victoire rijden.

Bekijk meer Bekijk minder
Prijsvergelijking voor goedkope huurauto's

Prijsvergelijking voor goedkope huurauto's

Autoverhuur Aix-en-Provence ligt op een centrale plek in de stad, bij het TGV-station. Een auto huren kunt u vooraf regelen, via de telefoon, internet of een reisbureau. De medewerkers zorgen er voor dat de huurauto die u wenst klaar staat op het gevraagde tijdstip. Belangrijke zaken als huurovereenkomst, borg, all-risk verzekering maken ze in orde zodat u zich alleen maar kunt verheugen op al het moois wat de Franse Provence te bieden heeft. Als u vooraf aangeeft dat u een extra bestuurder wilt laten registreren, een navigatiesysteem of een kinderstoel in de auto wilt, dan wordt dat door de medewerkers van Auto huren Aix-Provence in orde gemaakt. Nog een voordeel: Bij de goedkope autoverhuur bij het TGV-station krijgt u auto's die maximaal een half jaar oud zijn.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties