Vágar Luchthaven

Vágar Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport, 380 Sörvagur

GDS-Code: FAE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 21:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vágar Luchthaven

Auto huren Vagar Luchthaven makkelijk en snel

Vagar is het bruisende eiland van de Faroer eilanden dat zich bevindt in de noordelijk Atlantische oceaan! Onze autoverhuur service biedt u de kans om dit uitgestrekte natuurgebied te ontdekken - en uiteraard alle culturele hoogtepunten te bezoeken - met een huurauto nabij de Vagar Luchthaven. De Gasadalur Tunnel met haar prachtige uitzichten, de Sandavagur kerk met haar bijzondere historie en de Soervagur om niet te vergeten, kunnen in een dag bezocht worden. Het enige wat u hoeft te doen is een autocategorie reserveren op Vagar Luchthaven.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt regelt al uw zaken: Goedkoop auto huren Vagar Luchthaven

Sixt regelt al uw zaken: Goedkoop auto huren Vagar Luchthaven

U kunt heel gemakkelijk een voertuigcategorie reserveren via Sixt Autoverhuur. Ontdek de mogelijkheden op de website en huur snel een auto door simpelweg gebruik te maken van onze wereldwijde betrouwbare en voordelige autoverhuur service. Wilt u de auto op een andere locatie afleveren dan waar het opgehaald is? Geen enkel probleem, selecteer de gewenste aflever locatie en wij regelen de rest. Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van handige opties. Denk bijvoorbeeld maar eens aan navigatie apparatuur, of kies voor een moderne radio.

Goedkoop auto huren Vagar Luchthaven: op naar Soervagur

Goedkoop auto huren Vagar Luchthaven: op naar Soervagur

Op Vagar Airport, maar natuurlijk ook in de rest van de wereld kan u gebruik maken van onze verhuur service. Wij staan bekend als een gerenommeerd autoverhuurbedrijf dat betrouwbaar, maar ook nog eens super voordelig is. Het huren van een auto stelt u in de gelegenheid om de wijde omgeving van Vagar te ontdekken, u mist dus niks op uw welverdiende vakantie op de Faroer Eilanden. De auto's van Sixt zijn zeer betrouwbaar, veiligheid staat voorop! Kortom, wij bieden u overal ter wereld de service zoals u die gewend bent. Auto huren was nog nooit zo makkelijk.