Faeröer

Auto huren in Faeröer - huurauto online boeken

De onherbergzame Faeröer vormen samen een van de mooiste gebieden van Europa. De schitterende onherbergzame rotspartijen zijn geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Om de eilanden goed te verkennen is een huurauto van SIXT een uitkomst. Een auto huren op de Faeröer biedt u optimale vrijheid om naar het door u gewenste gebied te gaan. In de dunbevolkte en afgelegen natuur van de Faeröer is het belangrijk dat u kunt rekenen op een goede auto. Bij SIXT is de auto nooit ouder dan een half jaar. Bovendien worden onze auto's regelmatig gecontroleerd. Zo kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende auto en optimaal genieten van uw vakantie op de Faeröer.

faroe islands side

(copy 3)

Auto huren Faeröer: gemak op de eilanden

Geen uithoek van Europa zo afgelegen of Sixt heeft er een autoverhuur. Zo bent u op iedere verzekerd van de vertrouwde kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u ook hier gebruik maken van onze klantvriendelijke methoden van reservering. U kunt bellen met het callcenter, een reservering online maken of de app gebruiken. Deze is beschikbaar voor iPhone, Blackberry en Android. Onze twee vestigingen op de Faeröer zijn goed te bereiken en van daaruit kunt u aan uw avontuurlijke vakantie beginnen. Een autorit op de Faeröer is een belevenis op zich met schitterende vergezichten en uitbundig natuurschoon.

Bekijk meer Bekijk minder
Verken de eilanden

Verken de eilanden

De Faeröer zijn een eilandengroep waarvan er 17 bewoond zijn. De bevolking is eigenzinnig en vriendelijk. U kunt overnachten in een karakteristieke bed and breakfast en een degelijke maaltijd bij het haardvuur nuttigen. De eilanden liggen afgelegen tussen Noorwegen en IJsland. De grootste eilanden zijn verbonden met bruggen, waardoor u ze met de auto goed kunt verkennen. Er wonen minder dan 50.000 mensen, waardoor de Faeröer zeer dunbevolkt zijn. Schapen en vogels zijn er des te meer. De natuur is er woest en ongerept. Met meer dan 1000 kilometer aan kustlijn valt er voor de natuurliefhebber genoeg te genieten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties