Auto huren in Faeröer

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Faeröer

Meest populair in Faeröer

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Vágar Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Faeröer

Auto huren Faeröer: gemak op de eilanden

Auto huren Faeröer: gemak op de eilanden

Geen uithoek van Europa zo afgelegen of Sixt heeft er een autoverhuur. Zo bent u op iedere verzekerd van de vertrouwde kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u ook hier gebruik maken van onze klantvriendelijke methoden van reservering. U kunt bellen met het callcenter, een reservering online maken of de app gebruiken. Deze is beschikbaar voor iPhone, Blackberry en Android. Onze twee vestigingen op de Faeröer zijn goed te bereiken en van daaruit kunt u aan uw avontuurlijke vakantie beginnen. Een autorit op de Faeröer is een belevenis op zich met schitterende vergezichten en uitbundig natuurschoon.
Verken de eilanden

Verken de eilanden

De Faeröer zijn een eilandengroep waarvan er 17 bewoond zijn. De bevolking is eigenzinnig en vriendelijk. U kunt overnachten in een karakteristieke bed and breakfast en een degelijke maaltijd bij het haardvuur nuttigen. De eilanden liggen afgelegen tussen Noorwegen en IJsland. De grootste eilanden zijn verbonden met bruggen, waardoor u ze met de auto goed kunt verkennen. Er wonen minder dan 50.000 mensen, waardoor de Faeröer zeer dunbevolkt zijn. Schapen en vogels zijn er des te meer. De natuur is er woest en ongerept. Met meer dan 1000 kilometer aan kustlijn valt er voor de natuurliefhebber genoeg te genieten!
Auto huren in Faeröer - huurauto online boeken

Auto huren in Faeröer - huurauto online boeken

De onherbergzame Faeröer vormen samen een van de mooiste gebieden van Europa. De schitterende onherbergzame rotspartijen zijn geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Om de eilanden goed te verkennen is een huurauto van SIXT een uitkomst. Een auto huren op de Faeröer biedt u optimale vrijheid om naar het door u gewenste gebied te gaan. In de dunbevolkte en afgelegen natuur van de Faeröer is het belangrijk dat u kunt rekenen op een goede auto. Bij SIXT is de auto nooit ouder dan een half jaar. Bovendien worden onze auto's regelmatig gecontroleerd. Zo kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende auto en optimaal genieten van uw vakantie op de Faeröer.
Show more

Handige weetjes voor huren in Faeröer

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Faeröer?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Faeröer dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Faeröer.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Faeröer?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 102 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Het voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Faeröer

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Faeröer?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Faeröer?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Faeröer

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Faeröer

Meer weergeven

Site Navigation