Auto huren in Tallinn

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Tallinn

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Tallinn Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Tallinn

Auto huren Tallinn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Tallinn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar Tallinn te gaan? Dan zorgt SIXT autoverhuur graag voor een goedkope en betrouwbare huurauto. Maak van dichtbij kennis met deze stad en geniet van de Estlandse cultuur.
Goedkoop een auto huren in Tallinn

Goedkoop een auto huren in Tallinn

Bij Sixt bent u niet alleen verzekerd van een mooie prijs, maar ook van een goede auto en dat is wat we allemaal willen wanneer we een auto huren. Veiligheid gaat voor alles en daarom zijn onze auto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar uit. Natuurlijk worden de auto's door regelmatig onderhoud in prima conditie gehouden. Bij het reserveren kunt u eenvoudig de categorie van uw voorkeur aangeven. Hoewel wij geen specifiek type kunnen garanderen, krijgt u zeker een model uit de gekozen categorie. Tijdens een aantal maanden is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben liggen. Natuurlijk kunnen de medewerkers van onze autoverhuur in Tallinn u hier alles over vertellen.
Wat heeft de stad Tallinn te bieden?

Wat heeft de stad Tallinn te bieden?

De hoofdstad van Estland wordt gekenmerkt door de gebouwen die herinneren aan de tijd dat Tallinn een belangrijke Hanzestad was. De oude binnenstad met de talloze oude koopmanshuizen en kerken staat op de lijst van werelderfgoed. De oude gebouwen zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven en een bezoeker mag dit zeker niet missen. Naast de imposante Alexander Nevski kathedraal ligt een oud fort van waar eeuwenlang grote leiders gewoond en geregeerd hebben. Ook nu is dit nog het centrum van de heersende macht. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Tallinn, bent u in de gelegenheid om al deze mooie plaatsjes in de stad te ontdekken. Daarnaast zult u regelmatig onverwacht een mooi gebouw of knus straatje tegenkomen, doordat u zich gemakkelijker en verder verplaatst dan u bijvoorbeeld te voet zou doen.
De omgeving van de stad

De omgeving van de stad

Met een huurauto uit Tallinn kunt u ook prima een dagje eropuit. In de omgeving van Tallinn is een bezoek aan het Nationaal Park Laheema zeker de moeite waard. In dit kustgebied vindt u niet alleen een prachtig landschap, maar ook schilderachtige vissersdorpjes en vorstelijke landhuizen. Met een grootte van 70.000 hectare is dit het grootse park van Estland. Wie gezelligheid zoekt in een universiteitsstadje kan terecht in Tartu. In de buurt van het roze Raadsplein zijn er tal van leuke terrasjes en restaurantjes waar u kunt genieten van een typisch Ests of een internationaal gerecht. Natuurlijk zijn hier eveneens gezellige bars te vinden. Houd er echter wel rekening mee dat er in Estland voor bestuurders een absoluut alcoholverbod geldt. Tot ziens bij onze autoverhuur!
Show more

Handige weetjes voor huren in Tallinn

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Tallinn?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Tallinn dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Tallinn.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Tallinn?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Tallinn. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 321 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Het voertuig
(4,9)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Tallinn

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Tallinn?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Tallinn?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Tallinn?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?