Auto huren in Estland

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Estland

Meest populair in Estland

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Tallinn Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Estland

Een auto huren voor uw vakantie

Een auto huren voor uw vakantie

Het is heerlijk om in de vakantie echt te kunnen genieten van uw welverdiende vrije tijd. U kijkt waarschijnlijk uit naar een periode in een prachtig land als Estland, zonder de druk van thuis en zonder de zorgen van het werk. U zit dan ook niet te wachten op moeilijkheden met uw huurauto in Estland, en hier zijn wij ons zeer bewust van. Wij zetten ons daarom graag in voor uw gemak in Estland. Wij zorgen ervoor dat de gewenste auto voor u klaarstaat op de locatie naar keuze. U hoeft niet te wachten of tientallen papieren in te vullen, maar kunt vrijwel direct instappen op uw weg te vervolgen. Het inleveren gaat al even gemakkelijk als het ophalen, zodat u echt uit kunt kijken naar een onbezorgde vakantie in Estland.
Een auto huren in Estland, ook voor uw zakenreis

Een auto huren in Estland, ook voor uw zakenreis

Als u Estland bezoekt, dan is dit in de meeste gevallen toch om de vakantie te vieren. Echter, er zijn natuurlijk ook mensen die slechts voor een dag of enkele dagen in het land verblijven voor werk. In dat geval is het vooral belangrijk dat u gebruik kunt maken van een goede zakelijke auto. Ook dit regelen wij natuurlijk graag voor u. Binnen ons wagenpark in Estland zijn diverse luxe zakenauto's te vinden die u tegen een mooi tarief kunt huren voor de korte termijn.
Auto huren in Estland - huurauto online boeken

Auto huren in Estland - huurauto online boeken

Wilt u via SIXT een auto huren in Estland? Dan maken wij het u graag gemakkelijk. Onze autoverhuur staat voor kwaliteit, voordeel en betrouwbaarheid in binnen- en buitenland. Zo hebben wij vestigingen in alle Europese landen en in veel wereldsteden, waardoor er vrijwel altijd een locatie van SIXT te vinden is waar u bij terecht kunt. Als u naar Estland reist, dan kunt u terecht op verschillende locaties in Tallinn, bij het vliegveld(TLL) en bij de veerboot. Wij zetten hier graag de huurauto voor u klaar die u zelf uitkiest. U kunt het complete aanbod wagens van onze autoverhuur in Estland uiteraard direct online bekijken, zodat u al vanaf thuis een weloverwogen beslissing kan maken. Over de kwaliteit van de auto's hoeft u zich nooit zorgen te maken. Deze is altijd perfect en de auto's zijn niet ouder dan een half jaar.
Show more

Handige weetjes voor huren in Estland

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Estland?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Estland dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Estland.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Estland?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 339 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Het voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Estland

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Estland?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Estland?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Estland

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Estland

Meer weergeven

Site Navigation