Würzburg

Auto huren in Würzburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto van SIXT maakt elke reis ontspannen en leuk. Onze autoverhuur in Würzburg staat graag voor u klaar. U vindt ons bijvoorbeeld bij het Centraal Station, zodat u meteen na aankomst in de stad gebruik kunt maken van uw gehuurde auto.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Würzburg

Natuurlijk bent u niet alleen op zoek naar een betrouwbare auto. U wilt ook graag goedkoop een auto huren in Würzburg. Met Sixt autoverhuur bent u gegarandeerd van een combinatie van beiden. U betaalt niet meer dan nodig is en toch heeft u de beschikking over een goed onderhouden auto. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en krijgen altijd op tijd een beurt, zodat u niet snel problemen zult ondervinden bij het rijden. Verder is het heel eenvoudig om een auto te huren. Dit kan niet alleen via onze site, maar ook door even te bellen of door gebruik te maken van onze handige app. Zo kunt u zelfs onderweg zonder al te veel omhaal een auto huren in Würzburg.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de mooie stad Würzburg per auto

Ontdek de mooie stad Würzburg per auto

Würzburg is een schitterende stad die gelegen is aan de rivier de Main. Dat deze stad al eeuwenoud is, blijkt wel uit het feit dat de naam Wuerzburg al rond het jaar 700 genoemd wordt. Het was een bisschopsstad en dat is vandaag de dag nog steeds te zien. In de vesting Marienberg hebben de prins-bisschoppen van Würzburg jaren residentie gehouden. Het kasteel en daarbij ook een van de oudste kerken van Duitsland is voor bezoekers op bepaalde tijden nog geopend. De Sint-Kilianusdom is een van de grootste romaanse kerken van Duitsland en bevindt zich in het oude centrum van Würzburg. De Residentie van Würzburg is eveneens zeer imposant. Dit gebouw staat al jaren op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier horen ook een hofkerk en hoftuin bij. Met een huurauto in Würzburg bent u in een oogwenk bij al deze mooie gebouwen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om eens rond te toeren in de omgeving en te genieten van de mooie natuur.

De service van Sixt

De service van Sixt

Onze autoverhuur biedt graag een uitgebreide service. Een auto huren wordt bijvoorbeeld nog gezelliger met een radio met Bluetooth. Natuurlijk maakt een navigatie het stukken eenvoudiger om de weg te vinden. Is het weerbericht winters? Geen nood, Sixt autoverhuur zorgt dan op aanvraag voor winterbanden en/of sneeuwkettingen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties