Auto huren in Würzburg

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Würzburg

Auto huren in Würzburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Würzburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto van SIXT maakt elke reis ontspannen en leuk. Onze autoverhuur in Würzburg staat graag voor u klaar. U vindt ons bijvoorbeeld bij het Centraal Station, zodat u meteen na aankomst in de stad gebruik kunt maken van uw gehuurde auto.
Een auto huren in Würzburg

Een auto huren in Würzburg

Natuurlijk bent u niet alleen op zoek naar een betrouwbare auto. U wilt ook graag goedkoop een auto huren in Würzburg. Met Sixt autoverhuur bent u gegarandeerd van een combinatie van beiden. U betaalt niet meer dan nodig is en toch heeft u de beschikking over een goed onderhouden auto. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en krijgen altijd op tijd een beurt, zodat u niet snel problemen zult ondervinden bij het rijden. Verder is het heel eenvoudig om een auto te huren. Dit kan niet alleen via onze site, maar ook door even te bellen of door gebruik te maken van onze handige app. Zo kunt u zelfs onderweg zonder al te veel omhaal een auto huren in Würzburg.
Ontdek de mooie stad Würzburg per auto

Ontdek de mooie stad Würzburg per auto

Würzburg is een schitterende stad die gelegen is aan de rivier de Main. Dat deze stad al eeuwenoud is, blijkt wel uit het feit dat de naam Wuerzburg al rond het jaar 700 genoemd wordt. Het was een bisschopsstad en dat is vandaag de dag nog steeds te zien. In de vesting Marienberg hebben de prins-bisschoppen van Würzburg jaren residentie gehouden. Het kasteel en daarbij ook een van de oudste kerken van Duitsland is voor bezoekers op bepaalde tijden nog geopend. De Sint-Kilianusdom is een van de grootste romaanse kerken van Duitsland en bevindt zich in het oude centrum van Würzburg. De Residentie van Würzburg is eveneens zeer imposant. Dit gebouw staat al jaren op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier horen ook een hofkerk en hoftuin bij. Met een huurauto in Würzburg bent u in een oogwenk bij al deze mooie gebouwen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om eens rond te toeren in de omgeving en te genieten van de mooie natuur.
De service van Sixt

De service van Sixt

Onze autoverhuur biedt graag een uitgebreide service. Een auto huren wordt bijvoorbeeld nog gezelliger met een radio met Bluetooth. Natuurlijk maakt een navigatie het stukken eenvoudiger om de weg te vinden. Is het weerbericht winters? Geen nood, Sixt autoverhuur zorgt dan op aanvraag voor winterbanden en/of sneeuwkettingen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Würzburg
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Würzburg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Würzburg dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Würzburg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Würzburg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Würzburg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,1
Op basis van 615 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Overgave voertuig
(4,4)
Op de SIXT-vestiging
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Würzburg
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Würzburg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Würzburg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Würzburg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Würzburg

Meer weergeven