Wolfsburg

Auto huren in Wolfsburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Verken de bijzondere autostad Wolfsburg en omgeving op een comfortabele manier met een huurauto van SIXT autoverhuur. Er zijn twee vestigingen niet ver van elkaar met vele personenauto's, cabrio's, busjes of terreinwagens. U kunt kiezen uit diverse merken, bijvoorbeeld BMW, Volkswagen, Ford of Mercedes. Een kinderzitje, een extra bestuurder, winterbanden of bescherming tegen diefstal zijn voorbeelden van de extra's die u kunt bijboeken.

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt autoverhuur in Wolfsburg heeft een uitstekende service

In Wolfsburg liggen de Sixt vestigingen vlakbij de belangrijkste invalswegen van Wolfsburg en op loopafstand van het Centraal Station en Autostadt. Vliegveld Hannover is hiervandaan een uur rijden. Bij Sixt autoverhuur kunt u een voertuig ophalen in uw favoriete categorie. Deze heeft u van tevoren gereserveerd bij een reisbureau, telefonisch, via de website of de speciale app op iPhone, smartphone of tablet. Met Flexitarif kunt u eventueel kosteloos annuleren of omboeken.

Bekijk meer Bekijk minder
In de autostad van Duitsland is veel te zien

In de autostad van Duitsland is veel te zien

Wolfsburg, de stad van de Volkswagen, is pas in 1938 gesticht en een voorbeeld van geslaagde 20e eeuwse architectuur. Een voorbeeld hiervan is het Phaeno, een wetenschapsmuseum met een bijzonder ontwerp van beton, glas en staal. Ook Autostadt is een adembenemend attractiepark met 42 meter hoge glazen cilinders vol auto's die allemaal te koop zijn. Uw huurauto in Wolfsburg kunt u hier royaal parkeren. Voor niet-autoliefhebbers zijn er in Wolfsburg ook een kunstmuseum, een planetarium en prachtige parken, die gemakkelijk met uw auto van onze autoverhuur te bereiken zijn. Shoppers kunnen zich uitleven in de Design Outlet. In het CongressPark Wolfsburg worden regelmatig interessante beurzen en evenementen georganiseerd.

Goedkoop een auto huren in Wolfsburg voor tochten in de omgeving

Goedkoop een auto huren in Wolfsburg voor tochten in de omgeving

Een auto huren voor uitstapjes in de buurt van Wolfsburg is een goed idee. Op een uur rijden ligt Hannover, waar u naast de geneugten van de stad ook fraaie parken aantreft, zoals de Herrenhäuser Gärten met duizenden bloemen, ornamenten en waterpartijen. Het is een half uur rijden vanuit Wolfsburg naar het Wind- en Watermolenmuseum aan de rand van Gifhorn, waar een vijftiental molens uit allerlei delen van Europa staan compleet met bijpassende beplanting. Ook vindt u hier een houten Russisch-Orthodoxe kerk en een Russisch paleis met fraai interieur. Wanneer u door de mooie omgeving van Neder-Saksen rijdt ziet u overal burchten en kastelen uit een rijk verleden. Een auto huren in Wolfsburg zorgt voor onvergetelijke dagen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties