Wiesbaden

Auto huren in Wiesbaden: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Geniet van het gemak van een huurauto in Wiesbaden. SIXT autoverhuur staat ook in deze Duitse stad weer graag tot uw beschikking. Ga voor een luxe model of sportauto en haal alles uit uw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Wiesbaden

Frankfurt Airport ligt op nog geen dertig kilometer van het centrum van deze stad en daardoor is de stad Wiesbaden ook eenvoudig te bereiken. Goedkoop een auto huren in Wiesbaden wordt met Sixt wel heel eenvoudig. U kunt niet alleen een auto huren via deze site, maar ook door te mailen, te bellen of gebruik te maken van onze handige app. Zo kunt u altijd en overal gebruikmaken van onze service, zonder dat het u onnodig veel tijd kost. Doordat onze auto's gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud zijn en regelmatig een beurt krijgen, bent u verzekerd van kwaliteit. Dat onze prijzen eerlijk zijn, kunt u zelf zien wanneer u gaat kiezen voor een voertuigcategorie. Wij garanderen u dat u een auto krijgt toegewezen die valt binnen de categorie van uw voorkeur.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek Wiesbaden per huurauto

Ontdek Wiesbaden per huurauto

Geheel onterecht is Wiesbaden een van de minder bekende steden van Duitsland. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en daar zijn nog vele sporen van te zien. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de Marktkirche, een zeer imposant gebouw en de grootste protestante kerk van Wiesbaden. In het Hessische Staatstheater worden tot op de dag van vandaag bekende en minder bekende stukken uitgevoerd. Bekende natuurparken in de omgeving zijn het Kurpark en Warmer Damm waar u kunt genieten van prachtige tuinarchitectuur. Met de auto zijn al deze plaatsen gemakkelijk te bereiken en u kunt precies zoveel tijd ergens doorbrengen als u zelf wilt. U bent immers niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer. Het centrum herbergt allerlei gezellige restaurants en andere eetgelegenheden waar u kunt genieten van de typische Duitse keuken. Natuurlijk is er ook een keur aan buitenlandse keukens te vinden.

De service van Sixt autoverhuur

De service van Sixt autoverhuur

Ook van onze autoverhuur in Wiesbaden kunt u weer een uitstekende service verwachten. Een radio met Bluetooth behoort tot de optie. Wanneer u niet goed bekend bent in de omgeving, is het altijd prettig om te weten dat er nog een navigatie is die u de weg kan wijzen. Reist u met kinderen? Dan mag u niet vergeten om te kiezen voor een baby- of kinderzitje. De auto zal volledig verzorgd op u wachten op de door u gekozen locatie. Geniet van het gemak van een huurauto in Wiesbaden van autoverhuur Sixt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties