Auto huren in Wesel

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Wesel

*De prijzen zijn berekend op 06.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Wesel, beginnend op 13.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Wesel

Auto huren  in Wesel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Wesel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is ook in Wesel paraat. U vindt ons op enige afstand van het Centraal Station. Een huurauto maakt reizen leuker, doordat u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Geniet optimaal van uw reis en kies ervoor om een auto te huren in Wesel.
Gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Wesel

Gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Wesel

Een auto huren in Wesel is heel eenvoudig. Bij Sixt autoverhuur is het niet alleen mogelijk om een auto te huren via de website, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bent u onderweg en wilt u snel toch nog even een auto huren? Dan hebben wij ook een mobiele app voor u waarmee u binnen enkele minuten een auto kunt reserveren. Onze auto's zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en worden zeer goed onderhouden, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar model. Daarbij staat onze autoverhuur ook garant voor een eerlijke prijs. Wij verzekeren u ervan dat u een auto toegewezen krijgt uit de categorie van uw keuze. Kies bijvoorbeeld voor een luxe auto, een sportauto of een cabrio. Reist u met meerdere personen of heeft u goederen te vervoeren? Dan behoort een busje ook tot de opties.
Ontdek de stad Wesel per auto

Ontdek de stad Wesel per auto

U kunt nooit dichterbij een land komen dan wanneer u per auto reist. Geniet van de authentieke straatjes die u anders nooit gezien zou hebben en laat u verrassen door de mooie omgeving van de stad. De rivier de Rijn is niet ver weg en natuurlijk heeft de stad zelf ook van alles te bieden. Gezellige eetgelegenheden en knusse cafés geven iets weer van de Duitse gemoedelijkheid. Wilt u een sterk staaltje van architectuur zien? Breng dan een bezoekje aan de Willibrordi-Dom, gelegen aan de Grote Markt. Deze Dom is gebouwd in laatgotische stijl. Verder zijn er nog overblijfselen te vinden van een brug die destijds de langste brug over de Rijn was. In 1945 is de brug echter tot ontploffing gebracht door de terugtrekkende Duitse legers.
De vele opties van Sixt

De vele opties van Sixt

Sixt biedt graag een uitstekende service aan en daarom kunt u bij onze autoverhuur in Wesel kiezen voor vele extra's. Is uw huurauto in Wesel uitgevoerd met een radio met Bluetooth en gaat u voor een navigatie aan boord? Wanneer u met kinderen reist, is het zeker verstandig om voor een baby- of kinderzitje te kiezen. Is de weersvoorspelling winters? Dan behoren winterbanden en sneeuwkettingen tot de opties.
Show more

Handige weetjes voor huren in Wesel

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Wesel?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Wesel dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Wesel.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Wesel?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Wesel. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,0
Op basis van 192 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,5)
Inlevering voertuig
(4,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Wesel

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Wesel?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Wesel?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Wesel?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Wesel

Meer weergeven

Site Navigation