Weimar

Auto huren in Weimar: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur heeft vestigingen over de hele wereld en u vindt ons ook in het mooie Duitse Weimar. Een auto is niet alleen praktisch wanneer u voor de ontspanning reist, maar ook op zakelijke reizen kan eigen vervoer heel handig zijn. Wilt u ook op eigen benen staan en niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Kies dan voor een huurauto van SIXT.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Weimar

Wanneer u kiest voor een huurauto in Weimar, wilt u er natuurlijk graag zeker van zijn dat u een betrouwbare auto heeft tegenover een eerlijke prijs. Bij Sixt autoverhuur kunt u niet alleen goedkoop een auto huren, maar bent u er ook zeker van dat de auto goed onderhouden is. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, waardoor u niet snel voor vervelende verrassingen zult komen te staan. Een auto huren in Weimar is heel eenvoudig. Reserveer een auto door een e-mail te sturen of naar ons te bellen. Bent u vaak onderweg? Wij hebben ook een handige app, waardoor u altijd en overal een auto bij ons kunt huren.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een gehuurde auto Weimar en omgeving ontdekken

Met een gehuurde auto Weimar en omgeving ontdekken

Weimar is een stad met een lange geschiedenis en er valt dus van alles te ontdekken. Het oude Slot ademt nog een sfeer uit van vroeger eeuwen, terwijl het Raadhuis de pracht en praal van vergane glorie toont. Veel van de bijzondere gebouwen werden in de Tweede Wereldoorlog beschadigd bij bombardementen, maar het grootste deel daarvan is ook weer opgebouwd om de eer te herstellen. In 1999 werd Weimar uitgeroepen tot Culturele hoofdstad van Europa. Er zijn in het centrum van de stad veel gezellige restaurants te vinden waar typische Duitse gerechten genuttigd kunnen worden. Met een auto komen al deze bezienswaardigheden plotseling dichtbij. Ook wanneer u zelf een specifiek adres moet bezoeken, biedt een huurauto in Weimar veel voordelen. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt reizen op de tijd van uw eigen voorkeur.

De voordelen van Sixt autoverhuur in Weimar

De voordelen van Sixt autoverhuur in Weimar

Onze autoverhuur in Weimar biedt graag een uitstekende service aan. Daarom kunt u ook kiezen voor allerlei extra's. Bent u niet bekend in de omgeving? Dan is een navigatie zeker aan te raden. Wij garanderen dat u een auto toegewezen krijgt uit de categorie van uw voorkeur. U kunt in alle seizoenen bij ons terecht; in de winter zorgt onze autoverhuur indien nodig voor winterbanden of sneeuwkettingen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties