Auto huren in Weimar

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Weimar

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Weimar, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Weimar

Auto huren in Weimar: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Weimar: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur heeft vestigingen over de hele wereld en u vindt ons ook in het mooie Duitse Weimar. Een auto is niet alleen praktisch wanneer u voor de ontspanning reist, maar ook op zakelijke reizen kan eigen vervoer heel handig zijn. Wilt u ook op eigen benen staan en niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Kies dan voor een huurauto van SIXT.
Goedkoop een auto huren in Weimar

Goedkoop een auto huren in Weimar

Wanneer u kiest voor een huurauto in Weimar, wilt u er natuurlijk graag zeker van zijn dat u een betrouwbare auto heeft tegenover een eerlijke prijs. Bij Sixt autoverhuur kunt u niet alleen goedkoop een auto huren, maar bent u er ook zeker van dat de auto goed onderhouden is. Onze auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud, waardoor u niet snel voor vervelende verrassingen zult komen te staan. Een auto huren in Weimar is heel eenvoudig. Reserveer een auto door een e-mail te sturen of naar ons te bellen. Bent u vaak onderweg? Wij hebben ook een handige app, waardoor u altijd en overal een auto bij ons kunt huren.
Met een gehuurde auto Weimar en omgeving ontdekken

Met een gehuurde auto Weimar en omgeving ontdekken

Weimar is een stad met een lange geschiedenis en er valt dus van alles te ontdekken. Het oude Slot ademt nog een sfeer uit van vroeger eeuwen, terwijl het Raadhuis de pracht en praal van vergane glorie toont. Veel van de bijzondere gebouwen werden in de Tweede Wereldoorlog beschadigd bij bombardementen, maar het grootste deel daarvan is ook weer opgebouwd om de eer te herstellen. In 1999 werd Weimar uitgeroepen tot Culturele hoofdstad van Europa. Er zijn in het centrum van de stad veel gezellige restaurants te vinden waar typische Duitse gerechten genuttigd kunnen worden. Met een auto komen al deze bezienswaardigheden plotseling dichtbij. Ook wanneer u zelf een specifiek adres moet bezoeken, biedt een huurauto in Weimar veel voordelen. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt reizen op de tijd van uw eigen voorkeur.
De voordelen van Sixt autoverhuur in Weimar

De voordelen van Sixt autoverhuur in Weimar

Onze autoverhuur in Weimar biedt graag een uitstekende service aan. Daarom kunt u ook kiezen voor allerlei extra's. Bent u niet bekend in de omgeving? Dan is een navigatie zeker aan te raden. Wij garanderen dat u een auto toegewezen krijgt uit de categorie van uw voorkeur. U kunt in alle seizoenen bij ons terecht; in de winter zorgt onze autoverhuur indien nodig voor winterbanden of sneeuwkettingen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Weimar

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Weimar?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Weimar dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Weimar.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Weimar?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Weimar. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 394 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Weimar

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Weimar?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Weimar?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Weimar?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Weimar

Meer weergeven