Weeze

Auto huren in Weeze: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met SIXT is een auto huren in Weeze wel heel gemakkelijk. In onze vestiging in de stad staat een ruim assortiment met huurwagens voor u klaar. Op die manier heeft u helemaal zelf de keuze of u in een luxe auto gaat rijden of het toch wat budgetvriendelijker houdt. Wilt u liever een busje huren? SIXT autoverhuur maakt het voor u mogelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Weeze met Sixt

Wij kunnen aan de wensen van iedere reiziger voldoen door een groot aanbod met huurwagens aan te bieden. Kiest u voor een luxe auto, dan staan de BMW's en Audi's al op u te wachten. Maar ook wanneer u een wat lager budget heeft, zijn er genoeg modellen te vinden. Goedkoop een auto huren in Weeze is namelijk wat wij u voor u mogelijk maken. Let er echter wel op dat u geen specifieke auto kunt reserveren, maar wij wel een voortuigcategorie kunnen garanderen. Niet alleen de soort auto draagt bij aan een eersteklas rijervaring vanuit de autoverhuur in Weeze. De specificaties zijn namelijk net zo belangrijk. Voelt u zich fijner wanneer u in een automaat rondrijdt of houdt u toch meer van een handgeschakelde auto? Het maakt niet uit, wij kunnen het allemaal voor u regelen. En wie een diesel auto verkiest boven benzine, hoeft zich geen zorgen te maken. Binnen de EU is de voorkeurskeuze voor diesel helemaal gratis.

Bekijk meer Bekijk minder
Voor ieder doeleinde de juiste auto

Voor ieder doeleinde de juiste auto

Onze autoverhuur op luchthaven Weeze (NRN) bereikt u al snel wanneer u geland bent met het vliegtuig of wanneer u uitstapt op het vlak bij het vliegveld gelegen treinstation. Vanuit hier kunt u de gehuurde auto gebruiken voor uw eigen doeleinden, zoals een vakantie met de familie, verhuizing of een bezoek aan de jaarbeurs in Essen of Düsseldorf. En doordat alle auto's vooraf uitgebreid gecontroleerd worden en gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden komt u niet voor verrassingen te staan.

Weeze bezichtigen dankzij Sixt autoverhuur

Weeze bezichtigen dankzij Sixt autoverhuur

In en nabij Weeze komt u verschillende bezienswaardigheden tegen die zeker een bezoek waard zijn. Slot Wissen is er daar één van. Deze waterburcht stamt uit het begin van de 14e eeuw, maar is toch erg goed bewaard gebleven. Voor een uitje met het hele gezin kan een bezoek gebracht worden aan het dierenpark in Kleve. Door een auto te huren heeft u de kans om zelf te bepalen waar u heen wilt, waardoor u nog sneller op uw bestemming bent. Met een huurauto van Sixt kunt u zorgeloos op weg!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties