Auto huren in Weeze

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Weeze

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Weeze/Niederrhein Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Weeze

Auto huren in Weeze: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Weeze: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met SIXT is een auto huren in Weeze wel heel gemakkelijk. In onze vestiging in de stad staat een ruim assortiment met huurwagens voor u klaar. Op die manier heeft u helemaal zelf de keuze of u in een luxe auto gaat rijden of het toch wat budgetvriendelijker houdt. Wilt u liever een busje huren? SIXT autoverhuur maakt het voor u mogelijk.
Goedkoop een auto huren in Weeze met Sixt

Goedkoop een auto huren in Weeze met Sixt

Wij kunnen aan de wensen van iedere reiziger voldoen door een groot aanbod met huurwagens aan te bieden. Kiest u voor een luxe auto, dan staan de BMW's en Audi's al op u te wachten. Maar ook wanneer u een wat lager budget heeft, zijn er genoeg modellen te vinden. Goedkoop een auto huren in Weeze is namelijk wat wij u voor u mogelijk maken. Let er echter wel op dat u geen specifieke auto kunt reserveren, maar wij wel een voortuigcategorie kunnen garanderen. Niet alleen de soort auto draagt bij aan een eersteklas rijervaring vanuit de autoverhuur in Weeze. De specificaties zijn namelijk net zo belangrijk. Voelt u zich fijner wanneer u in een automaat rondrijdt of houdt u toch meer van een handgeschakelde auto? Het maakt niet uit, wij kunnen het allemaal voor u regelen. En wie een diesel auto verkiest boven benzine, hoeft zich geen zorgen te maken. Binnen de EU is de voorkeurskeuze voor diesel helemaal gratis.
Voor ieder doeleinde de juiste auto

Voor ieder doeleinde de juiste auto

Onze autoverhuur op luchthaven Weeze (NRN) bereikt u al snel wanneer u geland bent met het vliegtuig of wanneer u uitstapt op het vlak bij het vliegveld gelegen treinstation. Vanuit hier kunt u de gehuurde auto gebruiken voor uw eigen doeleinden, zoals een vakantie met de familie, verhuizing of een bezoek aan de jaarbeurs in Essen of Düsseldorf. En doordat alle auto's vooraf uitgebreid gecontroleerd worden en gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden komt u niet voor verrassingen te staan.
Weeze bezichtigen dankzij Sixt autoverhuur

Weeze bezichtigen dankzij Sixt autoverhuur

In en nabij Weeze komt u verschillende bezienswaardigheden tegen die zeker een bezoek waard zijn. Slot Wissen is er daar één van. Deze waterburcht stamt uit het begin van de 14e eeuw, maar is toch erg goed bewaard gebleven. Voor een uitje met het hele gezin kan een bezoek gebracht worden aan het dierenpark in Kleve. Door een auto te huren heeft u de kans om zelf te bepalen waar u heen wilt, waardoor u nog sneller op uw bestemming bent. Met een huurauto van Sixt kunt u zorgeloos op weg!
Show more

Handige weetjes voor huren in Weeze

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Weeze?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Weeze dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Weeze.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Weeze?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Weeze. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 398 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Het voertuig
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Weeze

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Weeze?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Weeze?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Weeze?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Weeze

Meer weergeven