Auto huren in Ulm

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Ulm

Auto huren in Ulm: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Ulm: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In Ulm heeft autoverhuur SIXT uiteraard een uitgebreide keuze aan huurauto's, personenauto's, cabrio's, SUV's of busjes. Merken als Skoda, Ford, VW, maar ook Mercedes en BMW staan tot uw beschikking. Geen enkele auto is ouder dan zes maanden! Verder kunt u diverse extra's toevoegen aan uw reservering, zoals navigatie, winterbanden, bescherming tegen diefstal, een kinderzitje of airco. SIXT autoverhuur staat bekend om de uitstekende service en het meedenken met de klanten.
Bereikbaarheid van en parkeren in Ulm

Bereikbaarheid van en parkeren in Ulm

Goedkoop een auto huren in Ulm is erg gemakkelijk omdat Sixt autoverhuur zich bij het Centraal Station bevindt. De vliegvelden Memmingen (FMM), Augsburg (AGB) en Stuttgart (STR) liggen op ongeveer 80 km afstand van Ulm. Wanneer u de Ulm-Messe (het jaarbeursgebouw) wilt bezoeken, kunt u deze met uw huurauto in Ulm binnen 10 minuten bereiken. In Ulm is sprake van een Umweltzone, dat betekent dat er een milieusticker (geel of groen) op de auto verplicht is om in het centrum te mogen rijden. Vraag hierover gerust informatie bij de autoverhuur in Ulm. Het is ook mogelijk om de auto vlak buiten de zone in Ulm te parkeren, bijvoorbeeld naast het openbare zwembad van Neu-Ulm. Het is vanaf daar maar 20 minuten lopen naar het oude centrum.
Een auto huren voor de bezienswaardigheden in Ulm

Een auto huren voor de bezienswaardigheden in Ulm

Ulm is een prachtige stad en heeft de hoogste kerktoren ter wereld van 161 meter! De Münster, de Dom van Ulm, heeft ook een prachtig interieur en vanaf het panoramadek bovenin heeft u een schitterend uitzicht. Vlakbij de Dom bevinden zich veel gezellige en mooie winkels, restaurants en terrasjes. Het Fischerviertel is een oude wijk met pittoreske huisjes en straatjes waar vroeger de vissers en leerlooiers woonden. Ook het Kunstpfad, een park vol kunstwerken, is de moeite waard. Met de autoverhuur in Ulm bent u in tien minuten bij klooster Wiblingen met de indrukwekkende beschilderde bibliotheek in rococostijl. Daar kunt u ook gemakkelijk parkeren.
Een auto huren in Ulm voor uitstapjes in de omgeving

Een auto huren in Ulm voor uitstapjes in de omgeving

De omgeving van Ulm heeft veel aangename verrassingen, zeker wanneer u comfortabel reist met een huurauto. Op een half uur rijden door de prachtige landelijke omgeving met burchten, kastelen en tuinen vindt u in Günzburg het attractiepark Legoland, een feest voor de kinderen. Het Porsche-museum in Stuttgart is ook heel aantrekkelijk! Een auto huren in Ulm bij Sixt geeft heel veel mogelijkheden!
Show more
Handige weetjes voor huren in Ulm
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Ulm?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Ulm dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Ulm.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Ulm?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Ulm. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Ulm
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Ulm?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Ulm?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Ulm?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Ulm

Meer weergeven