Stuttgart

Auto huren in Stuttgart: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Stuttgart is dankzij SIXT autoverhuur snel geregeld! We staan namelijk op een groot aantal verschillende locaties in deze stad in het zuiden van Duitsland voor u klaar. Zo vindt u ons vanzelfsprekend op het vliegveld (STR), maar ook op het centraal station oftewel Stuttgart Hauptbahnhof kunnen onze medewerkers u verder helpen. Andere vestigingen zijn er op de bedrijventerreinen Fasanenhof, Wangen en Weilimdorf, stuk voor stuk in de buurt van belangrijke autowegen. Dit komt dus goed van pas wanneer u bijvoorbeeld voor uw werk naar Stuttgart moet. Ons uitgebreide assortiment van huurauto's richt zich dan ook op zowel vakantiegangers als op zakelijke bezoekers. Een ruime stationwagon voor de familie, een handige bestelbus of een representatieve luxewagen, bij SIXT autoverhuur vindt u het allemaal.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur en Stuttgart: wat is er te zien?

Stuttgart kent tientallen toeristische attracties en door een auto te huren kunt u ze allemaal probleemloos bereiken. Zo zijn er het Altes Schloss en het Neues Schloss, de twee indrukwekkende paleizen van de voormalige hertogen en koningen van Württemberg. De Schillerplatz met daaraan de sierlijke Stiftskirche en een aantal indrukwekkende huizen uit de 16e eeuw mag tijdens een bezoek aan de stad u ook niet missen. Verder is er nog Wilhelma, een opvallende combinatie van een paleis in Moorse stijl, botanische tuinen en een leuke dierentuin. Wilt u tenslotte ook eens buiten Stuttgart kijken? Ook dan biedt een huurauto uitkomst. U kunt bijvoorbeeld een auto huren om naar het Zwarte Woud te rijden dat nog geen 50 kilometer naar het westen ligt. Hier vindt u middeleeuwse dorpen, koekoeksklokken en romantische kastelen in een mooie, bosrijke omgeving.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur en betrouwbare service

Goedkope autoverhuur en betrouwbare service

Met meer dan een eeuw ervaring zijn we een bedrijf dat als geen ander weet wat onze klanten willen. Zo worden al onze auto's van tevoren goed schoongemaakt en zijn de modellen nooit meer dan een half jaar oud. Verder kunt u een onbeperkt aantal kilometers rijden en regelen we moeiteloos aanvullende zaken voor u. Denk dan bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem of een verzekering. Verder zijn onze auto's in de winter standaard uitgerust met winterbanden en indien nodig kunnen we ze zelfs van sneeuwkettingen voorzien. Kortom, onze professionele autoverhuur en Stuttgart met haar talloze toeristische attracties sluiten dus naadloos op elkaar aan!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties