Soest

Soest AUTOVERHUUR

adres

Overweg 19, 59494 Soest

GDS-Code: ZNB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

ZA:

08:00 - 11:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Soest

Autoverhuur in Soest - goedkoop bij Sixt

Goedkoop een auto huren in Soest doet u natuurlijk bij Sixt. Bent u van plan om binnenkort naar Duitsland te reizen, dan vindt u ook in deze stad een vestiging van ons. Zo profiteert u van onze uitstekende service. Wij bieden je bijvoorbeeld onze Best Price-garantie. Bovendien zijn alle voertuigen in ons aanbod jong. Gemiddeld zijn de wagens in onze vloot minder dan 6 maanden oud. Dankzij het uitstekende onderhoud zijn alle wagens in een goede conditie en kunt u met een gerust hart op stap. Het is heel eenvoudig om een auto te huren. Dit kan zelfs gewoon online of via onze app. 

Bekijk meer Bekijk minder
Een huurauto in Soest die bij u past

Een huurauto in Soest die bij u past

De voertuigvloot is zeer uitgebreid, waardoor u voor verschillende types auto's kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een personenauto, een stationwagen, een SUV of een coupé of sportwagen. Een specifiek model kunnen wij niet garanderen, maar u krijgt altijd een auto uit de gekozen categorie toegewezen. Zo weet u zeker dat de auto die u huurt aansluit op uw rijstijl. Alleen met een passende auto kunt u echt op uw gemak rijden. Natuurlijk vindt u de beroemde Duitse merken ook in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Audi, Mercedes en Volkswagen. Bent u niet bekend in de omgeving, dan is het een goed idee om voor een auto met navigatiesysteem te kiezen. Houdt u er wel van om naar muziek te luisteren tijdens het reizen? In dat geval is een radio een must. 

Sixt reistip: Soest en omgeving

Sixt reistip: Soest en omgeving

Ontdek de eerste stad van Duitsland die stadsrechten kreeg en kies ervoor om een auto te huren in Soest. De stad staat bekend om de prachtige torens die al van verre te zien zijn. Natuurlijk kunt u deze gaan zien tijdens uw verblijf. Heeft u de tijd, ga dan een dagje naar de Möhnesee. Dit meer is adembenemend mooi. Bent u niet op vakantie, maar om zakelijke redenen in het Duitse Soest? Ook dan is een eigen auto een goed idee. Zo bent u namelijk heel flexibel in uw planning en kunt u tijd besparen door rechtstreeks naar uw afspraken te rijden. Wij zien u graag bij onze verhuur in Soest!