Auto huren in Schwerin

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Schwerin

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Schwerin, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Schwerin

Auto huren in Schwerin: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Schwerin: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u kiest voor onze autoverhuur in Schwerin, dan weet u zeker dat u van een uitstekende service profiteert. De auto's van onze autoverhuur zijn jong en stuk voor stuk goed onderhouden. Tijdens het reserveringsproces vinkt u een categorie aan. Kies hierbij altijd voor een groep die aansluit op uw rijstijl. Houdt u van pittig rijden? Ga dan voor een sportwagen of SUV. Is comfort belangrijk voor u? Dan raden wij u een stationwagen aan. Hoewel wij niet een specifiek model kunnen garanderen, verzekeren wij u dat u een auto uit de aangegeven categorie tot uw beschikking krijgt.
Haal alles uit uw verblijf

Haal alles uit uw verblijf

De Dom van Schwerin is zonder meer het meest indrukwekkende gebouw in de stad. Het is een Lutherse kerk, en dus ontbreekt de pracht en praal van een Rooms-Katholieke kerk. Het gebouw is an sich echter de moeite al waard. En wie voor een paar euro de toren wil beklimmen, wordt beloond met een schitterend uitzicht op het kasteel en de meren. Hoewel de naam anders doet vermoeden is het Schlosspark de plaats om te winkelen in de stad. Met de auto is het eenvoudig te bereiken en op die manier kunt u uw aankopen ook makkelijk vervoeren. Ook bij mindere weersomstandigheden kunt u hier dankzij de vele overkappingen comfortabel wandelen. Schwerin wordt omringd door mooie natuur en veel pittoreske dorpjes. Wie een uitstapje in de omgeving maakt, moet zeker de meren ook niet overslaan. In alle seizoenen bieden die een prachtige aanblik.
Relaxt op reis met een auto van Sixt

Relaxt op reis met een auto van Sixt

Reist u binnenkort naar het mooie Schwerin? Sixt autoverhuur heeft meer dan 500 vestigingen in Duitsland en daarbij ook nog eens de grootste vloot van diverse Duitse klassiekers, zoals Mercedes en Audi. Dit maakt een auto huren in Schwerin nog leuker. Een auto huren is mogelijk op diverse manieren. Zo kunt u natuurlijk het formulier op de website invullen. Het is echter ook mogelijk om even te bellen of om onze handige app te downloaden. Zo kunt u overal vandaan een huurauto in Schwerin reserveren. Reist u met het vliegtuig of met de trein naar de stad toe? Onze autoverhuur in Schwerin vindt u op diverse locaties, zoals bij het vliegveld en bij het centraal station. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw huurauto en hoeft u geen moeite te doen om ander vervoer te vinden.
Show more

Handige weetjes voor huren in Schwerin

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Schwerin?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Schwerin dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Schwerin.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Schwerin?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Schwerin. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 293 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Schwerin

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Schwerin?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Schwerin?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Schwerin?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Schwerin

Meer weergeven

Site Navigation