Auto huren in Saarbrücken

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Saarbrücken

Auto huren in Saarbrücken: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Saarbrücken: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u een huurauto in Saarbrücken nodig heeft, dan kunt u bij SIXT autoverhuur kiezen uit een ruim aanbod van betrouwbare en voordelige huurauto's. U heeft bij ons de keuze uit maar liefst vijf verschillende locaties voor autoverhuur in Saarbrücken. Of u dus met de bus, per trein of met het vliegtuig naar deze stad komt, u kunt bij ons altijd snel en eenvoudig een auto huren in Saarbrücken.
Goedkoop een auto huren in Saarbrücken

Goedkoop een auto huren in Saarbrücken

Bij alle locaties van Sixt autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren in Saarbrücken. U kunt kiezen voor onder meer een personenauto, stationwagen, luxe auto, of sportauto. Veel uitvoeringen zijn als automaat of als diesel verkrijgbaar. Een busje huren voor bijvoorbeeld zeven personen is ook mogelijk. En voor zover dit niet al standaard bij het wagentype van uw keuze inbegrepen zit, kunt u kiezen uit diverse extra's, zoals navigatie, een radio, kinderzitje of babyzitje, en winterbanden of sneeuwkettingen. Een auto huren bij Sixt betekent bovendien de zekerheid van een betrouwbare auto, want gemiddeld zijn al onze voertuigen minder dan zes maanden oud.
Sixt autoverhuurlocaties in Saarbrücken

Sixt autoverhuurlocaties in Saarbrücken

Onze vijf verhuurlocaties zijn zo over Saarbrücken verdeeld, dat er altijd wel een autoverhuur dicht bij u in de buurt is. Zo vindt u één van onze locaties op het vliegveld van Saarbrücken (SCN), waar vandaan het ongeveer een half uur naar het centrum van de stad rijden is. Twee andere verhuurlocaties liggen vlakbij de dierentuin, aan de oostkant van de stad. In het centrum vindt u de overige twee locaties, waarvan er één zich direct naast het centraal station (Hauptbahnhof of Hbf) bevindt. Bij welke autoverhuur in Saarbrücken u ook wilt huren, u kunt eenvoudig uw auto voor vertrek al reserveren via onze website, app of telefonische hotline. Wij zorgen er dan voor dat uw auto voor u klaar staat, zodat u met zo min mogelijk oponthoud uw reis kunt vervolgen.
Gezellig en groen Saarbrücken

Gezellig en groen Saarbrücken

De gezellige universiteitsstad Saarbrücken is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Saarland. U vindt hier nog mooie barokke bouwwerken uit de achttiende eeuw, zoals het lokale slot en de belangrijke Ludwigskirche. De prachtige natuur in het omringende Saarland leent zich om ontdekt te worden. Met de auto rijdt u bijvoorbeeld naar mooie bocht van de rivier de Saar (de Saarschleife) of kunt u naar de top van de Litermont gaan om een stevige wandeling te maken. Aan de zuidoostelijke kant van de stad beginnen de uitgestrekte Vogezen, en wie vergane industriële glorie wilt zien kan de oude van fabrieken in het nabij gelegen Völklingen bezoeken.
Show more
Handige weetjes voor huren in Saarbrücken
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Saarbrücken?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Saarbrücken dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Saarbrücken.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Saarbrücken?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Saarbrücken. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Saarbrücken
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Saarbrücken?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Saarbrücken?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Saarbrücken?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Saarbrücken

Meer weergeven