Rostock

Auto huren in Rostock: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT is een van de grootste spelers op de markt van autoverhuur. Wanneer u bij ons een auto huurt, weet u zeker dat het goed zit. Bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij niet alleen als meest goedkope autoverhuur uit de bus, maar wij zorgen ook nog eens voor service en kwaliteit. Zo zorgen wij altijd voor nieuwe huurauto's die nooit ouder zijn dan een halfjaar. Daarbij is het mogelijk om een navigatiesysteem bij te boeken. Een huurovereenkomst geeft u nog meer zekerheid. Onder onze rubriek 'Verzekeringen' vindt u alle actuele informatie over de huidige wijze van verzekeren in een land.

ALLE SIXT LOCATIES

Een betrouwbare autoverhuur in Rostock

Wij staan garant voor een goede service en zullen er alles aan doen om uw vervoer binnen Rostock zo comfortabel en goed mogelijk te maken. In deze middeleeuwse stad zijn vele bezienswaardigheden, zoals de oude stadsmuren met de drie bekende stadspoorten, het stadhuis en de Marienkirche. Een auto huren maakt dat dit allemaal plotseling dicht bij elkaar ligt en dat alles makkelijk bereikbaar is. Ook wanneer u een kind bij u heeft is een gehuurde auto een mooie optie. Wij zorgen uiteraard voor een kinderzitje. Inlevertijden zijn geen probleem, wat dat betreft staan wij 24 uur per dag tot uw beschikking. Kijk ook eens bij onze topaanbiedingen, wie weet staat er ook voor u nog een leuk voordeel tussen. Wat betalen betreft: hierbij kunt u kiezen voor een factuur, maar u kunt ook bij iedere vestiging direct betalen.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Rostock

Een auto huren in Rostock

Er zijn verschillende manieren om bij ons een auto te huren. Natuurlijk kunt u ons boeken via het reisbureau, maar we zijn ook boekbaar via internet, e-mail, Of de mobile app. Natuurlijk is telefonisch boeken ook een optie, dit kan via het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56. Een auto huren in Rostock is dus heel eenvoudig! Onze verhuurlocaties vindt u bij de luchthaven, bij het centraal station, bij Lütten Klein en bij Warnemünde Cruise Ctr. De luchthaven is een eindje buiten Rostock gevestigd, bij Laage.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties