Auto huren in Rostock

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Rostock

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Rostock Lutten Klein, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Rostock

Auto huren in Rostock: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Rostock: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT is een van de grootste spelers op de markt van autoverhuur. Wanneer u bij ons een auto huurt, weet u zeker dat het goed zit. Bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij niet alleen als meest goedkope autoverhuur uit de bus, maar wij zorgen ook nog eens voor service en kwaliteit. Zo zorgen wij altijd voor nieuwe huurauto's die nooit ouder zijn dan een halfjaar. Daarbij is het mogelijk om een navigatiesysteem bij te boeken. Een huurovereenkomst geeft u nog meer zekerheid. Onder onze rubriek 'Verzekeringen' vindt u alle actuele informatie over de huidige wijze van verzekeren in een land.
Een betrouwbare autoverhuur in Rostock

Een betrouwbare autoverhuur in Rostock

Wij staan garant voor een goede service en zullen er alles aan doen om uw vervoer binnen Rostock zo comfortabel en goed mogelijk te maken. In deze middeleeuwse stad zijn vele bezienswaardigheden, zoals de oude stadsmuren met de drie bekende stadspoorten, het stadhuis en de Marienkirche. Een auto huren maakt dat dit allemaal plotseling dicht bij elkaar ligt en dat alles makkelijk bereikbaar is. Ook wanneer u een kind bij u heeft is een gehuurde auto een mooie optie. Wij zorgen uiteraard voor een kinderzitje. Inlevertijden zijn geen probleem, wat dat betreft staan wij 24 uur per dag tot uw beschikking. Kijk ook eens bij onze topaanbiedingen, wie weet staat er ook voor u nog een leuk voordeel tussen. Wat betalen betreft: hierbij kunt u kiezen voor een factuur, maar u kunt ook bij iedere vestiging direct betalen.
Een auto huren in Rostock

Een auto huren in Rostock

Er zijn verschillende manieren om bij ons een auto te huren. Natuurlijk kunt u ons boeken via het reisbureau, maar we zijn ook boekbaar via internet, e-mail, Of de mobile app. Natuurlijk is telefonisch boeken ook een optie, dit kan via het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56. Een auto huren in Rostock is dus heel eenvoudig! Onze verhuurlocaties vindt u bij de luchthaven, bij het centraal station, bij Lütten Klein en bij Warnemünde Cruise Ctr. De luchthaven is een eindje buiten Rostock gevestigd, bij Laage.
Show more

Handige weetjes voor huren in Rostock

Autoverhuur onder 18 jaar:

Je kunt in Rostock al een auto bij ons huren vanaf 18 jaar, mits je minimaal één dag in het bezit van je rijbewijs bent.

One-way huur:

Het is mogelijk om sommige one-way verhuringen te gebruiken. Indien dit mogelijk is dan wordt er een toeslag voor gerekend.

Dekkingspakketten:

Ga met een verzekerd gevoel de weg op door een dekkingspakket van SIXT bij te boeken.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Rostock

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Rostock?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Rostock?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Rostock?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Rostock?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Rostock?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Rostock

Meer weergeven

Site Navigation