Regensburg

Auto huren in Regensburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een huurauto tot uw beschikking hebben in Regensburg? Dankzij onze twee branches in deze stad kunnen we u bij SIXT altijd een geschikte premium auto aanbieden. Zo reist u vanaf onze autoverhuur comfortabel verder!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Regensburg met Sixt autoverhuur

Sixt is het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland, en daar laten we u graag van profiteren. Dat betekent dat u bijzonder veel keuze heeft. Bijvoorbeeld wat betreft soort voertuig. Rijdt u graag in een auto, een cabrio, of toch liever in een busje? Het kan allemaal in Regensburg. Ook regelen we voor u graag aanvullende zaken, zoals een kinderzitje, navigatie of winterbanden. En daarnaast hebben we het zeer eenvoudig gemaakt om een auto te reserveren. U kunt dat bij ons telefonisch doen, maar ook via internet. Op deze website of met de app kunt u binnen een oogwenk een auto huren, zelfs met uw smartphone of tablet. Dat is de service van Sixt autoverhuur!

Bekijk meer Bekijk minder
Met de huurauto in Regensburg op stap

Met de huurauto in Regensburg op stap

Deze middelgrote Beierse stad heeft veel te bieden. Vooral de historische betekenis van Regensburg is groot. Het is namelijk niet alleen één van de oudste steden van Duitsland, maar ook één van de best bewaarde: het historische centrum is grotendeels intact gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een logische eerste stop als u vertrekt vanaf onze autoverhuurlocatie is daarom de Dom. Daar kunt u om de hoek parkeren, zodat u dit prachtige bouwwerk te voet kunt bewonderen. Loop dan ook direct een rondje in het oude centrum, want dat is niet voor niets tot UNESCO-werelderfgoed verklaard!

De omstreken van Regensburg

De omstreken van Regensburg

Dat is een leuke wandeling, maar zo heeft u nog niet erg veel gebruik kunnen maken van uw gehuurde auto. Dat komt pas als u de overige bezienswaardigheden wilt zien. Een echte aanrader is bijvoorbeeld een toertochtje langs de oevers van de Donau, ten oosten van de stad. Zo rijdt u bijvoorbeeld in een kwartiertje vanaf de autoverhuur in Regensburg naar het Kreutherbos toe, waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur. Toevallig ligt pal daarnaast nog een andere leuke bezienswaardigheid: het Walhalla. Deze neoclassicistische eretempel naar model van het Parthenon is zeer bijzonder om te zien nadat u het middeleeuwse centrum van Regensburg heeft bezocht, omdat de stijl volledig anders is. Zo geeft een auto huren in Regensburg dus heel wat mogelijkheden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties