Auto huren in Regensburg

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Regensburg

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Regensburg, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Regensburg

Auto huren in Regensburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Regensburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een huurauto tot uw beschikking hebben in Regensburg? Dankzij onze twee branches in deze stad kunnen we u bij SIXT altijd een geschikte premium auto aanbieden. Zo reist u vanaf onze autoverhuur comfortabel verder!
Goedkoop een auto huren in Regensburg met Sixt autoverhuur

Goedkoop een auto huren in Regensburg met Sixt autoverhuur

Sixt is het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland, en daar laten we u graag van profiteren. Dat betekent dat u bijzonder veel keuze heeft. Bijvoorbeeld wat betreft soort voertuig. Rijdt u graag in een auto, een cabrio, of toch liever in een busje? Het kan allemaal in Regensburg. Ook regelen we voor u graag aanvullende zaken, zoals een kinderzitje, navigatie of winterbanden. En daarnaast hebben we het zeer eenvoudig gemaakt om een auto te reserveren. U kunt dat bij ons telefonisch doen, maar ook via internet. Op deze website of met de app kunt u binnen een oogwenk een auto huren, zelfs met uw smartphone of tablet. Dat is de service van Sixt autoverhuur!
Met de huurauto in Regensburg op stap

Met de huurauto in Regensburg op stap

Deze middelgrote Beierse stad heeft veel te bieden. Vooral de historische betekenis van Regensburg is groot. Het is namelijk niet alleen één van de oudste steden van Duitsland, maar ook één van de best bewaarde: het historische centrum is grotendeels intact gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een logische eerste stop als u vertrekt vanaf onze autoverhuurlocatie is daarom de Dom. Daar kunt u om de hoek parkeren, zodat u dit prachtige bouwwerk te voet kunt bewonderen. Loop dan ook direct een rondje in het oude centrum, want dat is niet voor niets tot UNESCO-werelderfgoed verklaard!
De omstreken van Regensburg

De omstreken van Regensburg

Dat is een leuke wandeling, maar zo heeft u nog niet erg veel gebruik kunnen maken van uw gehuurde auto. Dat komt pas als u de overige bezienswaardigheden wilt zien. Een echte aanrader is bijvoorbeeld een toertochtje langs de oevers van de Donau, ten oosten van de stad. Zo rijdt u bijvoorbeeld in een kwartiertje vanaf de autoverhuur in Regensburg naar het Kreutherbos toe, waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur. Toevallig ligt pal daarnaast nog een andere leuke bezienswaardigheid: het Walhalla. Deze neoclassicistische eretempel naar model van het Parthenon is zeer bijzonder om te zien nadat u het middeleeuwse centrum van Regensburg heeft bezocht, omdat de stijl volledig anders is. Zo geeft een auto huren in Regensburg dus heel wat mogelijkheden!
Show more

Handige weetjes voor huren in Regensburg

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Regensburg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Regensburg dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Regensburg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Regensburg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Regensburg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,2
Op basis van 612 reviews
De route naar SIXT
(4,6)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)
Inlevering voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Regensburg

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Regensburg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Regensburg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Regensburg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Regensburg

Meer weergeven