Passau

Auto huren in Passau: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Niets zo gemakkelijk als een auto die u overal brengt en waarin u allerlei handige spullen eenvoudig mee kunt nemen. SIXT autoverhuur weet dat en heeft daarom vestigingen over de hele wereld. Zo kunt u ook eenvoudig een auto huren in Passau!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Passau

Bij onze autoverhuur in Passau vindt u niet alleen een betrouwbare en goede auto, maar bent u ook verzekerd van een mooie prijs. Een huurauto in Passau hoeft helemaal niet duur te zijn, terwijl Sixt toch de kwaliteit van de auto's waarborgt. Kies voor de voertuigcategorie die het beste bij u past en wij garanderen u dat de auto die u toegewezen wordt binnen deze categorie valt. Onze voertuigvloot is zeer uitgebreid, zodat u niet alleen kunt kiezen voor een handig busje, maar ook voor een cabrio, sportauto of luxe model.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto Passau ontdekken

Met een huurauto Passau ontdekken

De stad Passau heeft veel moois te bieden. Een van de meest bijzondere gebouwen in de stad is de kathedraal Dom St. Stephen, welke het grootste kerkorgel ter wereld herbergt. Verder bevinden zich in de stad twee oude paleizen die dateren van rond 1700. De twee burchten van de stad zijn zo mogelijk nog ouder, deze zijn namelijk gebouwd in de 13e en 14e eeuw. Het Beierse Woud is met de auto in 45 minuten te bereiken. Bent u niet bekend in de omgeving? Een navigatie biedt dan uitkomst.

Een auto huren biedt meerwaarde aan iedere reiziger

Een auto huren biedt meerwaarde aan iedere reiziger

Of u nu voor zakelijke doeleinden reist of op vakantie gaat met uw gezin of vrienden, een auto is altijd een goed idee. Zakelijke adressen of bezienswaardigheden kunnen heel eenvoudig bereikt worden en u bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Zo reist u op uw eigen tijd en kunt u net zo lang ergens blijven als u wilt. Daarnaast kunt u eigenlijk recht voor de deur stoppen, terwijl u, wanneer u met het openbaar vervoer reist, altijd rekening moet houden met een andere optie om op de precieze locatie te komen. Wanneer uw kinderen met u meereizen, kunt u kiezen voor een baby- of kinderzitje, zodat ook zij veilig mee kunnen in de gehuurde auto. Reist u alleen en bent u van plan om lange afstanden af te leggen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een extra bestuurder. Graag tot ziens bij onze autoverhuur in het mooie Passau!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties