Auto huren in Oberhausen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Oberhausen

*De prijzen zijn berekend op 04.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Oberhausen, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Oberhausen

Auto huren in Oberhausen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Oberhausen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij autoverhuur SIXT is heel eenvoudig. U kunt ons bereiken via internet, e-mail, telefoon of zelfs via onze mobiele app. Dat betekent dus dat wij 24/7 boekbaar zijn! Doordat wij een grote speler op de autoverhuurmarkt zijn, bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbaar bedrijf voor u heeft. Een huurovereenkomst benadrukt dit aspect nog eens. Daarbij zijn wij ook nog eens een goedkope autoverhuur, want bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u er achter komen dat onze prijzen zeer voordelig zijn. Wanneer u bij onze topaanbiedingen kijkt, kunt u wellicht nog van extra voordeel genieten.
Oberhausen: met de auto erop uit

Oberhausen: met de auto erop uit

In de stad Oberhausen valt natuurlijk van alles te beleven. En wat is nu leuker en makkelijker om dat met de auto te doen? U kunt overal komen en zit niet aan tijd en plaats gebonden. Zo kunt u alle bezienswaardigheden op uw gemak bekijken. Natuurlijk wilt u de Altmarkt en de Gasometer zien, maar Slot Oberhausen en Baumeister Mühle zijn beiden ook absoluut een bezoekje waard. Niet al deze bezienswaardigheden zijn in het centrum van Oberhausen te vinden en daarom is het praktisch wanneer u over een huurauto beschikt. Een auto huren in Oberhausen biedt u de gelegenheid om van heel dichtbij met de stad kennis te maken.
Een goede autoverhuur in Oberhausen

Een goede autoverhuur in Oberhausen

U vindt ons op twee verschillende locaties in het centrum van de stad, namelijk vlakbij CentrO en aan de overkant van het Rijn-Hernekanaal. Het centraal station is hier slechts ongeveer twee kilometer van verwijderd. De mogelijkheid bestaat om bij ons een navigatiesysteem bij te boeken, zodat u nooit rond zult gaan dwalen in een onbekende stad. Ook onze autoverhuur in Oberhausen beschikt over nieuwe auto's, wij zorgen ervoor dat de auto's in ons aanbod nooit ouder zijn dan een halfjaar. Zodoende kunt u altijd met een gerust hart een auto huren. Dat wordt genieten van een mooie stad in een van de comfortabele auto's uit ons assortiment!
Show more

Handige weetjes voor huren in Oberhausen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Oberhausen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Oberhausen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Oberhausen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Oberhausen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Oberhausen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 303 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Oberhausen

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Oberhausen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Oberhausen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Oberhausen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Oberhausen

Meer weergeven

Site Navigation