Autoverhuur
Oberhausen
Inklappen
Duitsland // Oberhausen
Gegevens wijzigen

Auto huren Oberhausen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Oberhausen
  Im Lipperfeld 7
  46047 Oberhausen

  Ma. - Vr.07:30 - 17:30
  Za.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Oberhausen

  Sixt Autoverhuur
  Im Lipperfeld 7
  46047 Oberhausen

  Ma. - Vr.07:30 - 17:30
  Za.08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Oberhausen

Een auto huren bij autoverhuur Sixt is heel eenvoudig. U kunt ons bereiken via internet, e-mail, telefoon of zelfs via onze mobiele app. Dat betekent dus dat wij 24/7 boekbaar zijn! Doordat wij een grote speler op de autoverhuurmarkt zijn, bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbaar bedrijf voor u heeft. Een huurovereenkomst benadrukt dit aspect nog eens. Daarbij zijn wij ook nog eens een goedkope autoverhuur, want bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u er achter komen dat onze prijzen zeer voordelig zijn. Wanneer u bij onze topaanbiedingen kijkt, kunt u wellicht nog van extra voordeel genieten.

Oberhausen: met de auto erop uit

In de stad Oberhausen valt natuurlijk van alles te beleven. En wat is nu leuker en makkelijker om dat met de auto te doen? U kunt overal komen en zit niet aan tijd en plaats gebonden. Zo kunt u alle bezienswaardigheden op uw gemak bekijken. Natuurlijk wilt u de Altmarkt en de Gasometer zien, maar Slot Oberhausen en Baumeister Mühle zijn beiden ook absoluut een bezoekje waard. Niet al deze bezienswaardigheden zijn in het centrum van Oberhausen te vinden en daarom is het praktisch wanneer u over een huurauto beschikt. Een auto huren in Oberhausen biedt u de gelegenheid om van heel dichtbij met de stad kennis te maken.

Een goede autoverhuur in Oberhausen

U vindt ons op twee verschillende locaties in het centrum van de stad, namelijk vlakbij CentrO en aan de overkant van het Rijn-Hernekanaal. Het centraal station is hier slechts ongeveer twee kilometer van verwijderd. De mogelijkheid bestaat om bij ons een navigatiesysteem bij te boeken, zodat u nooit rond zult gaan dwalen in een onbekende stad. Ook onze autoverhuur in Oberhausen beschikt over nieuwe auto's, wij zorgen ervoor dat de auto's in ons aanbod nooit ouder zijn dan een halfjaar. Zodoende kunt u altijd met een gerust hart een auto huren. Dat wordt genieten van een mooie stad in een van de comfortabele auto's uit ons assortiment!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice