Autoverhuur
Nordhorn
Inklappen
Duitsland // Nordhorn
Gegevens wijzigen

Auto huren Nordhorn – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Nordhorn

  Sixt Autoverhuur
  Lingener Str. 137
  48531 Nordhorn

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 11:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren in Nordhorn bij Sixt Autoverhuur

Er zijn van die prachtige streken in Duitsland die u perfect kunt verkennen met een huurauto. Via autoverhuur Nordhorn kunt u het graafschap Bentheim in alle rust en in uw tempo beter leren kennen. Maar ook zakelijk is een auto huren in Nordhorn interessant, want vanaf het vliegveld Nordhorn-Lingen (NFL) zit u zo op de snelle snelwegen A31 richting Hamburg of de A30 naar Hannover en Berlijn.

Autoverhuur Nordhorn snel en eenvoudig

Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u al snel duidelijk worden dat u voor goedkope autoverhuur in Nordhorn terecht kunt. Vanuit ons kantoor in het centrum heeft u de beschikking over nieuwe auto's (nooit ouder dan een half jaar) die meestal standaard al zijn voorzien van extra's als navigatiesystemen en winterbanden. En autoverhuur Nordhorn biedt u verder extra services zoals ophalen en inleveren buiten kantoortijden, het reserveren van uw auto via internet of uw smartphone en een breed scala aan personenauto's en busjes.

Auto huren geeft plezier

Nordhorn is als toeristische plaats misschien wat minder bekend, maar het is vooral de rust die de streek Bentheim kenmerkt. Ideaal voor fietsen, kanoën of andere actieve recreatie. Maar ook juist ideaal om een auto te huren en de stad en streek te verkennen. Nordhorn heeft een bijzondere band met Nederland omdat de zandstenen in het Paleis op de Dam uit deze streek komen. In het museum over dit thema kunt u alles vinden. Hoe heerlijk is het dan dat u zulke uitstapjes in uw eigen tempo kunt maken. Ook zakelijk is een auto huren in Nordhorn echter de moeite waard. U kunt via een particuliere vlucht snel landen op de luchthaven FNL en dan heeft u met uw snelle Duitse auto bijna een perfecte verbindingen naar diverse grote Duitse zakencentra als Hamburg, Hannover (beurs) en Berlijn. Een ideale combinatie om comfortabel en snel op uw plaats van bestemming aan te komen en toch de vrijheid te behouden om met eigen vervoer uw afspraken af te werken. En natuurlijk om weer eens lekker uit te blazen op de Autobahn.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice