Auto huren in Neuss

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Neuss

*De prijzen zijn berekend op 04.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Neuss, beginnend op 11.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Neuss

Auto huren in Neuss: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Neuss: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Autoverhuur in Neuss is zeer eenvoudig en voordelig bij SIXT. Er is een groot aanbod aan auto's beschikbaar, dat in al uw behoeftes voorziet. Compacte stadauto's met weinig benzine- of dieselverbruik, luxe stationwagens en ruime SUV's voor gezinnen met kinderen, sportauto's en cabrio's voor avonturiers en busjes voor grotere groepen. Met SIXT autoverhuur profiteert u van de luxe, het comfort en de stijl van een auto van nog geen half jaar oud, die bij al uw activiteiten van pas komt.
Vooraf thuis of ter plaatse een nieuwe auto huren in Neuss

Vooraf thuis of ter plaatse een nieuwe auto huren in Neuss

Onze autoverhuur bevindt zich vlak bij de belangrijkste verkeersadder Düsseldorfer Strasse tussen de steden Düsseldorf en Neuss, in het westen van Duitsland. Het is vijf minuten lopen vanaf het centraal station van Neuss. De populaire winkelstraat Neusser Oberstrasse ligt recht voor de deur. U kunt ter plaatse een auto huren van populaire topmerken als Ford, VW, Citroën, BMW, Mercedes of Jaguar. Er kan vooraf alleen een voertuigcategorie worden gegarandeerd en niet een specifieke auto. Als u thuis al reserveert via uw computer, tablet, smartphone of smartwatch, kunt u op uw gemak en op basis van een prijsvergelijking tot goedkoop een auto huren in Neuss komen. U mag tevens kosteloos annuleren en omboeken.
Verhuurstation van Sixt alle dagen van het jaar geopend

Verhuurstation van Sixt alle dagen van het jaar geopend

Sixt autoverhuur in de Duitse stad Neuss is alle dagen van het jaar geopend, inclusief de feestdagen. Het is mogelijk om de gehuurde auto ook buiten de reguliere openingstijden van ons verhuurstation terug te brengen. Bij de meeste auto's zijn rijkilometers en winterbanden standaard in de huurovereenkomst opgenomen. Soms is navigatie ook al inbegrepen, maar als dat niet het geval is kan het net als een kinderzitje of bescherming voor alle inzittenden als extra worden bijgeboekt.
Alle bezienswaardigheden en attracties binnen rijbereik met autoverhuur Neuss

Alle bezienswaardigheden en attracties binnen rijbereik met autoverhuur Neuss

Neuss is een idyllische stad aan de Rijn met veel historie. Breng met uw huurauto in Neuss een bezoek aan de middeleeuwse vestingen met de Obertor, het uit 1597 daterende Vogt Haus en de replica van het Romeinse fort van de Roscheider Hof. U kunt in de omgeving van Neuss 's winters en 's zomers skiën. Met een huurauto bent u binnen tien minuten bij de Jever Ski Hall en het Salzburg Kletterpark Neuss. Vanuit Neuss kunnen met de auto leuke uitstapjes worden gemaakt naar de mooie renbaan en het museumeiland Hombroich in Noordrijn-Westfalen, waar kunst en natuur samenkomen. Met uw besluit tot een auto huren in Neuss geniet u met volle teugen van uw verblijf in dit deel van Duitsland.
Show more

Handige weetjes voor huren in Neuss

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Neuss?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Neuss dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Neuss.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Neuss?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Neuss. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 523 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Neuss

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Neuss?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Neuss?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Neuss?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Neuss

Meer weergeven

Site Navigation