Neuss

Auto huren in Neuss: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Autoverhuur in Neuss is zeer eenvoudig en voordelig bij SIXT. Er is een groot aanbod aan auto's beschikbaar, dat in al uw behoeftes voorziet. Compacte stadauto's met weinig benzine- of dieselverbruik, luxe stationwagens en ruime SUV's voor gezinnen met kinderen, sportauto's en cabrio's voor avonturiers en busjes voor grotere groepen. Met SIXT autoverhuur profiteert u van de luxe, het comfort en de stijl van een auto van nog geen half jaar oud, die bij al uw activiteiten van pas komt.

ALLE SIXT LOCATIES

Vooraf thuis of ter plaatse een nieuwe auto huren in Neuss

Onze autoverhuur bevindt zich vlak bij de belangrijkste verkeersadder Düsseldorfer Strasse tussen de steden Düsseldorf en Neuss, in het westen van Duitsland. Het is vijf minuten lopen vanaf het centraal station van Neuss. De populaire winkelstraat Neusser Oberstrasse ligt recht voor de deur. U kunt ter plaatse een auto huren van populaire topmerken als Ford, VW, Citroën, BMW, Mercedes of Jaguar. Er kan vooraf alleen een voertuigcategorie worden gegarandeerd en niet een specifieke auto. Als u thuis al reserveert via uw computer, tablet, smartphone of smartwatch, kunt u op uw gemak en op basis van een prijsvergelijking tot goedkoop een auto huren in Neuss komen. U mag tevens kosteloos annuleren en omboeken.

Bekijk meer Bekijk minder
Verhuurstation van Sixt alle dagen van het jaar geopend

Verhuurstation van Sixt alle dagen van het jaar geopend

Sixt autoverhuur in de Duitse stad Neuss is alle dagen van het jaar geopend, inclusief de feestdagen. Het is mogelijk om de gehuurde auto ook buiten de reguliere openingstijden van ons verhuurstation terug te brengen. Bij de meeste auto's zijn rijkilometers en winterbanden standaard in de huurovereenkomst opgenomen. Soms is navigatie ook al inbegrepen, maar als dat niet het geval is kan het net als een kinderzitje of bescherming voor alle inzittenden als extra worden bijgeboekt.

Alle bezienswaardigheden en attracties binnen rijbereik met autoverhuur Neuss

Alle bezienswaardigheden en attracties binnen rijbereik met autoverhuur Neuss

Neuss is een idyllische stad aan de Rijn met veel historie. Breng met uw huurauto in Neuss een bezoek aan de middeleeuwse vestingen met de Obertor, het uit 1597 daterende Vogt Haus en de replica van het Romeinse fort van de Roscheider Hof. U kunt in de omgeving van Neuss 's winters en 's zomers skiën. Met een huurauto bent u binnen tien minuten bij de Jever Ski Hall en het Salzburg Kletterpark Neuss. Vanuit Neuss kunnen met de auto leuke uitstapjes worden gemaakt naar de mooie renbaan en het museumeiland Hombroich in Noordrijn-Westfalen, waar kunst en natuur samenkomen. Met uw besluit tot een auto huren in Neuss geniet u met volle teugen van uw verblijf in dit deel van Duitsland.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties