Munster

Auto huren in Munster: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De oude Duitse stad Munster, de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, kan uitstekend verkend worden per auto van autoverhuur SIXT. Bovendien is de stad een bezoek meer dan waard. Munster is een bekende universiteitsstad, waar de oudste universiteit van het land gelegen is. Daarnaast staat het bekend als kunststad. De kunst is in de vele musea te bekijken. Huurt u een auto in Munster, bezoek dan ook de Allwetterzoo, de mooie dierentuin van de stad. En vergeet tijdens uw bezoek de vele monumenten niet, zoals de gotische Lambertikerk uit de veertiende eeuw, het laatgotische stadhuis uit de veertiende eeuw en de romaanse Paulusdom uit de dertiende eeuw. Een auto huren in Munster ontneemt u de frustratie van openbaar vervoer en stelt u daardoor in de gelegenheid om deze bijzondere stad optimaal te beleven.

ALLE SIXT LOCATIES

De voordelen van autoverhuur Munster

In Munster kunt u zich per taxi of openbaar vervoer van a naar b te begeven. Toch biedt een auto huren vele voordelen, waarbij flexibiliteit en vrijheid voorop staan. Ergens langer of juist korter blijven? Dat bepaalt u zelf! Bovendien werken we met de hoogste kwaliteit auto's en zitten de huurauto's comfortabel. U kiest zelf een ontspannend muziekje uit voor onderweg. Kies bij uw bezoek aan Munster voor een auto als vervoermiddel en ervaar zelf het comfort!

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

U vindt onze autoverhuur in Munster op twee plekken in de stad, net buiten het centrum. Hierdoor kunt u 7 dagen per week bij ons terecht voor het huren van een auto, in het weekend in de ochtend en op weekdagen de hele dag. Inleveren van auto's kan 24u per dag. Naast de mogelijkheid een auto te huren bij aankomst in Munster, kunt u ook vooraf telefonisch of online reserveren. Dan staat de auto bij aankomst klaar. Prijsvergelijking voor goedkope prijzen laat zien dat wij goed uit de bus komen. Bij verhuur sluiten we met u een overzichtelijke overeenkomst waarbij u altijd een all-risk verzekering heeft. Indien gewenst behoort het boeken van navigatie, kinderzit of een aanvullende bestuurder tot de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties