Auto huren in Munster

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Munster

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Muenster, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Munster

Auto huren in Munster: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Munster: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De oude Duitse stad Munster, de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen, kan uitstekend verkend worden per auto van autoverhuur SIXT. Bovendien is de stad een bezoek meer dan waard. Munster is een bekende universiteitsstad, waar de oudste universiteit van het land gelegen is. Daarnaast staat het bekend als kunststad. De kunst is in de vele musea te bekijken. Huurt u een auto in Munster, bezoek dan ook de Allwetterzoo, de mooie dierentuin van de stad. En vergeet tijdens uw bezoek de vele monumenten niet, zoals de gotische Lambertikerk uit de veertiende eeuw, het laatgotische stadhuis uit de veertiende eeuw en de romaanse Paulusdom uit de dertiende eeuw. Een auto huren in Munster ontneemt u de frustratie van openbaar vervoer en stelt u daardoor in de gelegenheid om deze bijzondere stad optimaal te beleven.
De voordelen van autoverhuur Munster

De voordelen van autoverhuur Munster

In Munster kunt u zich per taxi of openbaar vervoer van a naar b te begeven. Toch biedt een auto huren vele voordelen, waarbij flexibiliteit en vrijheid voorop staan. Ergens langer of juist korter blijven? Dat bepaalt u zelf! Bovendien werken we met de hoogste kwaliteit auto's en zitten de huurauto's comfortabel. U kiest zelf een ontspannend muziekje uit voor onderweg. Kies bij uw bezoek aan Munster voor een auto als vervoermiddel en ervaar zelf het comfort!
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

U vindt onze autoverhuur in Munster op twee plekken in de stad, net buiten het centrum. Hierdoor kunt u 7 dagen per week bij ons terecht voor het huren van een auto, in het weekend in de ochtend en op weekdagen de hele dag. Inleveren van auto's kan 24u per dag. Naast de mogelijkheid een auto te huren bij aankomst in Munster, kunt u ook vooraf telefonisch of online reserveren. Dan staat de auto bij aankomst klaar. Prijsvergelijking voor goedkope prijzen laat zien dat wij goed uit de bus komen. Bij verhuur sluiten we met u een overzichtelijke overeenkomst waarbij u altijd een all-risk verzekering heeft. Indien gewenst behoort het boeken van navigatie, kinderzit of een aanvullende bestuurder tot de mogelijkheden.
Show more

Handige weetjes voor huren in Munster

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Munster?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Munster dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Munster.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Munster?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Munster. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 998 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,6)
Inlevering voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Munster

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Munster?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Munster?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Munster?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Munster

Meer weergeven