Mönchengladbach

Auto huren in Mönchengladbach: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Mönchengladbach staat, net zoals menig andere Duitse stad, bekend om zijn goede infrastructuur. Met een voordelige huurauto van SIXT kunt u zich dan ook zowel in de stad als daarbuiten comfortabel verplaatsen. Bij onze autoverhuur heeft u een zeer ruime keuze aan premium auto's die u tegen aantrekkelijke tarieven kunt huren. Uw reservering plaatst u eenvoudig via onze mobiele app en annuleren of omboeken kost u niets.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelige huurauto in Mönchengladbach

U geniet ook in Mönchengladbach van de aantrekkelijke prijzen, gunstige voorwaarden en het immense aanbod aan voertuigen van Sixt autoverhuur. Zo rijdt u tijdens uw verblijf in Moenchengladbach rond in uw favoriete klasse zoals bijvoorbeeld een BMW 3-serie, een Mercedes-Benz C-klasse of zelfs een luxe Jaguar. Een auto huren bij oze autoverhuur in Moenchengladbach betekent dat u kiest voor een bepaalde voertuigcategorie. Wij garanderen nooit een specifiek merk of model.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt service in Moenchengladbach

Sixt service in Moenchengladbach

Goedkoop een auto huren in Mönchengladbach is eenvoudig en het reserveren en ophalen is gebeurd in een handomdraai. Uw reservering plaatst u in enkele minuten via onze telefonische medewerkers of uw smartphone en bij aankomst staat uw auto reeds voor u klaar. Voor u het weet bent u onderweg van onze autoverhuur in Moenchengladbach naar uw verblijfplaats in een comfortabele auto. Naast een voordelige auto bieden wij ook extra's tegen een aantrekkelijke meerprijs. U reserveert gemakkelijk een babyzitje, navigatie of winterbanden voor uw voertuig. Daarnaast kunt u rekenen op een voertuig dat niet ouder is dan één jaar en te allen tijde goed onderhouden is zodat u altijd veilig op weg gaat.

Noordrijn-Westfalen ontdekken met Sixt autoverhuur

Noordrijn-Westfalen ontdekken met Sixt autoverhuur

Een auto huren in Mönchengladbach stelt u in de gelegenheid om de stad en omgeving op een aangename manier te ontdekken. Zo is de compacte Altstadt heerlijk om doorheen te lopen. U kunt hier genieten van de rustieke uitstraling van het marktplein en de knusse terrasjes. In het centrum vindt u het moderne Museum Abteiberg waar de collectie voornamelijk bestaat uit beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw. Ongeveer 6 kilometer van het centrum is de Tiergarten. Dit is een kleine, maar interessante dierentuin met onder andere apen, vogels en wasberen waar u zich een middag kunt vermaken met het hele gezin. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is in Düsseldorf (DUS) waar u met de auto in ongeveer een half uur naartoe kunt rijden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties