Auto huren in Mannheim

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Mannheim

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Mannheim Neckarau 24h, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Mannheim

Auto huren in Mannheim: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Mannheim: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U wilt Mannheim ontdekken per auto en u bent nog op zoek naar een betrouwbare autoverhuurder? Dan bent u bij SIXT aan het juiste adres. Een auto huren kan heel gemakkelijk en op diverse manieren. U kunt uw auto huren via het reisbureau, via internet en per e-mail. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen op het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56, ook hebben wij een mobile app. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en dat ook nog eens 7 dagen per week!
Met de auto op ontdekkingsreis

Met de auto op ontdekkingsreis

Niets is zo eenvoudig als een auto huren in Mannheim om de stad van dichtbij te bekijken. Met de auto kunt u op alle plaatsen komen en u kunt er net zoveel tijd doorbrengen als u wilt. Wat dacht u van een bezoekje aan het barokke slot van Mannheim, dat tevens een van de grootste van Duitsland is? Natuurlijk mag u het Luisenpark, de Kunsthalle en de elegante watertoren ook niet missen. Door gebruik te maken van autoverhuur in Mannheim, verdwijnt de afstand ook binnen de stad en is alles bereikbaar. Ook wanneer u kinderen heeft, is het een mooie optie, wij zorgen voor een kinderzitje. De kans dat u door de stad gaat dwalen is minimaal, doordat wij bij iedere auto een navigatiesysteem als optie hebben. Service staat altijd voorop!
Autoverhuur in Mannheim

Autoverhuur in Mannheim

Bij ons kunt u een goede huurauto krijgen tegen een mooie prijs. Wanneer u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen doet, zult u zien dat wij een hele goedkope autoverhuur zijn. Daar komt nog bij dat wij altijd voor kwaliteit en service zorgen. De auto's in ons aanbod zijn nieuw, zij zijn nooit ouder dan een halfjaar. U kunt ervoor kiezen om een all-riskverzekering af te sluiten, hoe de verzekeringen in Duitsland geregeld worden, kunt u ook op onze site vinden onder het kopje 'Verzekeringen'. Onze verhuurlocaties in Mannheim zijn te vinden bij de Luchthaven, bij het Centraal Station en bij Neckarau, eveneens in het centrum.
Show more

Handige weetjes voor huren in Mannheim

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Mannheim?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Mannheim dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Mannheim.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Mannheim?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Mannheim. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 1969 reviews
Inlevering voertuig
(4,2)
Op de SIXT-vestiging
(4,2)
Overgave voertuig
(4,2)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Mannheim

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Mannheim?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mannheim?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mannheim?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Mannheim

Meer weergeven

Site Navigation