Mannheim

Auto huren in Mannheim: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U wilt Mannheim ontdekken per auto en u bent nog op zoek naar een betrouwbare autoverhuurder? Dan bent u bij SIXT aan het juiste adres. Een auto huren kan heel gemakkelijk en op diverse manieren. U kunt uw auto huren via het reisbureau, via internet en per e-mail. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen op het volgende telefoonnummer: 023 - 56 986 56, ook hebben wij een mobile app. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en dat ook nog eens 7 dagen per week!

ALLE SIXT LOCATIES

Met de auto op ontdekkingsreis

Niets is zo eenvoudig als een auto huren in Mannheim om de stad van dichtbij te bekijken. Met de auto kunt u op alle plaatsen komen en u kunt er net zoveel tijd doorbrengen als u wilt. Wat dacht u van een bezoekje aan het barokke slot van Mannheim, dat tevens een van de grootste van Duitsland is? Natuurlijk mag u het Luisenpark, de Kunsthalle en de elegante watertoren ook niet missen. Door gebruik te maken van autoverhuur in Mannheim, verdwijnt de afstand ook binnen de stad en is alles bereikbaar. Ook wanneer u kinderen heeft, is het een mooie optie, wij zorgen voor een kinderzitje. De kans dat u door de stad gaat dwalen is minimaal, doordat wij bij iedere auto een navigatiesysteem als optie hebben. Service staat altijd voorop!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Mannheim

Autoverhuur in Mannheim

Bij ons kunt u een goede huurauto krijgen tegen een mooie prijs. Wanneer u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen doet, zult u zien dat wij een hele goedkope autoverhuur zijn. Daar komt nog bij dat wij altijd voor kwaliteit en service zorgen. De auto's in ons aanbod zijn nieuw, zij zijn nooit ouder dan een halfjaar. U kunt ervoor kiezen om een all-riskverzekering af te sluiten, hoe de verzekeringen in Duitsland geregeld worden, kunt u ook op onze site vinden onder het kopje 'Verzekeringen'. Onze verhuurlocaties in Mannheim zijn te vinden bij de Luchthaven, bij het Centraal Station en bij Neckarau, eveneens in het centrum.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties